BA_Vleespakketten

Benieuwd hoe je bij Bon'Ap bespaart? We voorzien je niet alleen wekelijks van de strafste promo’s en acties, voor de slimme kopers heeft Bon’Ap nog een extra voordelige formule: de colli’s. Zowel voor vlees als voor charcuterie vind je bij ons voordelige pakketten. Houd jouw budget in topconditie dankzij onze vleespakketten en charcuteriecolli’s.

Vleescolli's: Altijd Voordeel

Onze vleespakketten bestaan uit minstens 3 verschillende soorten vlees en zijn kostenbesparend voor grote én kleine gezinnen. Daarnaast zijn ze superhandig om jouw weekmenu rond te plannen. Met één zo’n pakket heb je genoeg vlees in huis om met het hele gezin minstens een halve week van te smullen. Eet je alleen, verdeel het dan in diepvriesporties. Zo kom je wel enkele weken toe. Dat is leuk voor jou én je portemonnee.

We verkopen drie verschillende vleespakketten van kleinere hoeveelheden en vier verschillende pakketten van grote hoeveelheden. Die wegen 2, 5, 9 of 16 kg.

De voordeelcolli’s hebben een voordeelprijs per kilogram. Het gewicht van de pakketten schommelt rond het aangegeven gewicht (5, 9 of 16 kg) en de prijs beweegt gewoon mee. Weegt een colli iets minder, dan betaal je ook iets minder – en omgekeerd.

Onze vleespakketten hebben daarnaast een vaste samenstelling. Lust je één vleessoort niet? Dan kan je ervoor kiezen dat vlees om te ruilen voor evenveel varkensgehakt. Meerdere of andere wissels zijn niet mogelijk.

Vleespakket online bestellen

Benieuwd naar onze vleespakketten? We sommen ze even voor je op. Klik op het type colli en ontdek de samenstelling.  

Budgetcolli's: kleine vleespakketten

Voordeelcolli's: grote vleespakketten

Wil je zeker zijn van je colli? Plaats je bestelling online via onze Click&Collect-service en haal die 2 dagen later af in de winkel.

Snelle colli's - da's alweer tijd bespaard

De ene week spaar je liever wat budget uit, de andere week wat tijd. Ook daarvoor hebben we de perfecte colli’s bedacht. Denk maar aan onze wokgerechten, pitacolli’s of colli breugeltje en kip krokant. In een vingerknip aan tafel mag je hier bijna letterlijk nemen.

Een overzicht van onze wekelijkse promo’s en andere bespaartips vind je hier. Jouw budget rekent op Bon’Ap. Da’s slim bespaard.