opening-bonap-ieper

Bij Bon’Ap zetten we het nieuwe jaar onmiddellijk met een feestje in! Op woensdag 1 februari openen we in de Rijselsepoort in Ieper een nieuwe maaltijdwinkel. Vanaf dan telt Vlaanderen maar liefst 40 Bon’Ap-winkels. We zetten deze 40e winkel extra in de kijker met de slogan ‘Preus lik 40’, een leuke openingswedstrijd en een mooie steunactie.

Preus lik 40

Met de opening van Bon’Ap Ieper komt het aantal Bon’Ap-winkels in Vlaanderen op veertig te staan. De slogan ‘Preus lik 40’ is dan ook niet zomaar gekozen. “We zijn supertrots op het parcours dat we met Bon’Ap hebben afgelegd, of ‘preus lik fjirtig’ om het in het West-Vlaams te zeggen (lacht). Als Vlaams bedrijf dromen we van een Bon’Ap voor elke Vlaming op minder dan 15 minuten rijden”, vertelt William Ally, zoon van oprichter Geert Ally. “Met de opening van deze Bon’Ap komen we weer een stukje dichter bij onze droom.”

Het is de 11e Bon’Ap in provincie West-Vlaanderen waardoor we onze aanwezigheid in de regio blijven versterken. We zijn echter niet onbekend in Ieper. Jarenlang hebben we er met Buurtslagers de slagerij in de Lidl uitgebaat. Ook nu vind je Buurtslagers nog in de Carrefour market op het Vandenpeereboomplein. We zijn blij dat we hier nu ook onze eigenste maaltijdwinkel Bon’Ap kunnen openen.

E wedstried voor ip 't eetn

Naast tal van aantrekkelijke promo's, kan je tijdens de openingsweek ook deelnemen aan onze leuke openingswedstrijd. Zo maak je kans op € 40 aan producten en krijg je er een gratis diepvriestas (t.w.v. € 12) bovenop. Wie waagt zijn kans? De wedstrijd loopt in Bon’Ap Ieper van woensdag 01/02 t.e.m. zaterdag 04/02. We delen 40 (a-ja!) gevulde diepvriestassen uit.

 

Deze wedstrijd is afgelopen.

Steunactie tegen armoede

Meat&More, de groep achter Bon’Ap, heeft als droom: “Samen voor zorgeloze maaltijden”. We beseffen dat een zorgeloze, volwaardige maaltijd niet voor iedereen altijd even evident is. Daarom maken we van deze opening gebruik om 40 wokcolli’s weg te schenken aan kansarme gezinnen via de vereniging Actie tegen Armoede. Hiermee willen we lokaal ons steentje bijdragen in Ieper. 

Bon'Ap Ieper - praktisch

We zetten nog even alle praktische info voor je op een rijtje:

  • Bon’Ap Ieper, Rijselsepoort 18
  • Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18.30 u.
  • Open op zaterdag van 8 tot 18.00 uur.
  • Gesloten op zon- en feestdagen.
ba-ieper-gevel