Lunchbox

September is lunchmaand bij Bon’Ap! Maak van jouw eerste lunchpauzes na de vakantie een feest met een van onze lekkere LunchDeals. De ganse maand september stellen we iedere week 2 lekkere LunchDeals voor je samen. In de ene LunchDeal krijg je de combo belegd broodje + drankje + snack voor slechts € 5,5 (i.p.v. € 6,5). De andere LunchDeal bestaat uit een salade + drankje + snack en dat voor maar € 7 (i.p.v. €9). Met onze LunchDeals krijg je dus veel lunch voor weinig geld. Benieuwd wanneer je je boterhammen moet vergeten? Ontdek onze lunchdeals.

LunchDeals_week1

LunchDeals van wo 01/09 t.e.m. di 07/09

De eerste week trappen we af met twee klassiekers. Wordt het voor jou een groot lunch-deal-emma tussen het broodje ham-kaas en de caesarsalade? Dat hoeft het alvast niet te zijn, de hele week lang haal je deze lunchdeals in onze winkels of bestel je ze makkelijk online via bonapbox.be.

  • LunchDeal broodje ham-kaas

Deze topper bestaat uit een broodje ham en kaas, een verfrissende Coca-Cola en een koud worstenbroodje als snack. Ideaal om dat middagdipje te verslaan.

  • LunchDeal caesarsalade

Liever zin in een fris slaatje? Kies dan voor een voordelige lunch met caesarsalade, Coca-Cola en zoete donut. Een mooie lunchcombinatie van hartig en zoet, what’s not to love?

LunchDeals_week2

LunchDeals van wo 08/09 t.e.m. di 14/09

In de tweede week komen zowel de vleesfanaten als de visliefhebbers aan hun trekken. Of kies je de ene dag voor een gezonde lunch, de andere dag voor je ultieme guilty pleasure? We voorzien alweer twee lekkere lunchen voor jou.

  • LunchDeal broodje preparé

Ons broodje preparé blijft voor velen dé favoriet. Die kon dan ook niet op het lijstje van lunchdeals ontbreken. Je combineert het met een lekkere Coca-Cola Zero en sluit af met een heerlijke Luikse wafel. Van een zoete zonde gesproken!

  • LunchDeal salade gerookte zalm

Trek je liever de gezonde kaart? Dan ga je voor deze gezonde deal. Je krijgt een luchtige salade met gerookte zalm, een plat watertje en een fruitsalade. Evenwichtig en gevarieerd lunchen is belangrijk.

LunchDeals_week3

LunchDeals van wo 15/09 t.e.m. di 21/09

We zijn alweer halfweg september. De eerste drukke weken hebben we achter de rug, nu is het belangrijk om tijdens de lunch weer op krachten te komen. Daar hielden we uiteraard rekening mee bij het samenstellen van de nieuwe lunchdeals voor deze week.

  • LunchDeal broodje boulette

Ons broodje boulette is een broodje met pit. Het geheime ingrediënt? De stoere samoeraisaus. Een voorbereid man is er twee waard! 😉 Blussen doe je met een Coca-Cola, aansterken met een romig rijsttaartje.

  • LunchDeal koude schotel steak tartaar

Hou je het liever wat koeler? Dan raden wij onze lunch met steak tartaar aan. Heerlijk vers rundvlees in combinatie met lekker frisse groenten. Je krijgt er nog een Coca-Cola Zero bovenop, aangevuld met een verse fruitsalade als toetje. Daarna kan je zo de strijd weer aan.

BA_LunchDeals_Week4

LunchDeals van wo 22/09 t.e.m. 28/09

Eind september gaat de laatste week van onze LunchDeals in. Daarom halen we nog eens alles voor je uit de kast. Profiteer ervan, want ’t zijn de laatste.  

  • LunchDeal broodje martino

Een broodje martino met droge worst én Coca-Cola voor slechts € 5,5? We zeiden al dat we graag alles uit de kast halen. Met deze Bon’Ap-klassiekers wordt jouw lunch een echte party. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

  • LunchDeal salade kip en feta

Nog een allerlaatste deal sluiten met Bon’Ap voor € 7? In ruil krijg je een salade met kip en feta, een Coca-Cola Zero en healthy cookie. Onze healthy cookie nog nooit geproefd? Dit is jouw kans, grijp hem!

Onze LunchDeals hebben een vaste samenstelling en worden dagvers voor je klaargemaakt. Haal je LunchDeal de hele maand september in je favoriete Bon’Ap of bestel online via bonapbox.be. Dat is pas een goeie deal!

Stel je liever zelf je lunchbox samen? Dat kan uiteraard ook op bonapbox.be. Want een lunchdate met Bon’Ap is altijd geslaagd. Ook na september. Smakelijk!