Heb jij dit jaar ook een feestvarkentje in huis dat zijn of haar communie- of lentefeest viert? Ze worden toch zo snel groot, meneer. Waarschijnlijk zit je nu al volop in de voorbereidingen en ben je de mogelijkheden aan het overlopen. Vier je het thuis, ga je op locatie, kies je een thema, wat ga je eten, … Organiseer je het communiefeest thuis, dan weten wij wel raad voor jouw leuk en lekker feestmenu. En je zult alvast niet moeten stressen! Want met Bon’Ap als traiteur voor jouw communie- of lentefeest hou je het helemaal zorgeloos.  

ba-buffetten-communie

BuffetBox: buffetten voor je communiefeest

Wil je iets makkelijks, maar toch heel feestelijks op tafel toveren? Dan raden wij onze BuffetBox aan. We stellen met plezier een heerlijk gevarieerd buffet voor je samen waar iedereen spontaan voor gaat aanschuiven. Jij hebt er de dag zelf geen werk aan en je gasten kunnen zichzelf makkelijk bedienen. We hebben broodjes- en wrapbuffetten. Dat is hap na hap genieten van fijne charcuterie, lekkere smeersalades en frisse garnituur. Liever een koud buffet met vlees en/of vis? Ook die stellen we piekfijn en vers voor je samen. Vraag gerust aan je feestvarken waar hij of zij zin in heeft. Het is tenslotte zijn of haar dag!  

Waarom kiezen voor een BuffetBox voor jouw communiefeest?

 • Perfect voor veel gasten 
 • Gevarieerde charcuterie 
 • Zorgeloos feesten  
 • Online betalen, snel afhalen
ba-communie-bbq

BBQ Box: vieren met een BBQ-menu

Wil je van het communie- of lentefeest graag een leuk tuinfeest maken? Dan is een barbecue ook altijd een leuk idee. Naast onze BuffetBox ontwikkelden wij ook een BBQ Box. Daarin kan je kiezen uit maar liefst 6 verschillende BBQ-menu's met telkens voldoende stukken BBQ-vlees, BBQ-bijgerechten en aardappelen. Je hoeft alvast geen zorgen te maken om de groenten en aardappelen. Die bereiden we vers voor je klaar. Zo kan je straks relaxed aan het communiefeest thuis beginnen. Nu nog duimen voor mooi weer op deze speciale dag!  

Waarom kiezen voor een BBQ Box voor jouw communiefeest?

 • Keuze uit 6 BBQ-menu's 
 • De perfecte hoeveelheden vlees en bijgerechten 
 • Weinig voorbereiding nodig 
 • Online betalen, snel afhalen
ba-communie-click-and-collect

Nog meer inspiratie voor jouw lente- of communiefeest

Misschien wil je voor die dag liever zelf koken? Of zelf je BBQ-menu samenstellen? Dan is er ons aanbod vers (BBQ-)vlees. Houd je kind van onze grillschotels? Dan is het misschien ook leuk om samen gezellig te grillen met een teppanyaki- of gourmetschotel. Of is jouw kleine kabouter eerder fan van balletjes in tomatensaus of vol-au-vent? Ook deze klassiekers vind je het hele jaar door in jouw favoriete Bon’Ap-winkel, en uiteraard, die smaken al-tijd! Creëer daarnaast een uitgebreid dessertbuffet met onze diepvriestoppers. Zoveel mogelijkheden voor het menu voor jouw communiefeest thuis.  

Waarom via Click&Collect bestellen voor jouw communiefeest?

 • Stel je feestmenu volledig zelf samen
 • Bestel 2 dagen op voorhand
 • Haal af in de winkel en betaal ter plaatse