ba-paasmenu-mixedgrill

Kijk jij ook al reikhalzend uit naar Pasen? Dat is het moment om nog eens samen met de familie rond tafel te kruipen. Terwijl de kinderen vrolijk paaseieren rapen, geniet jij van je paasaperitief in de warme lentezon. Heerlijk toch?! Uiteraard kan lekker eten daarbij niet ontbreken. En dan is er natuurlijk Bon’Ap. Wij zorgen voor paaslekkers dat makkelijk op tafel te zetten is. Zo is er onze PaasBox en die maakt iedereen zo blij als een ei.   

ba-paasmenu-varkenshaasje

Paasmenu’s om bij te watertanden

Onze paasmenu’s zijn samengesteld met onze toppers. En zoals je van Bon’Ap mag verwachten, tover je ze in een handomdraai op tafel. Er is een paasmenu met varkenshaasje voor 2 personen. Daarnaast staken we ook het mixedgrillpakket in een paasmenu voor 4 personen. Die vullen we aan met een voorgerecht, hoofdgerecht met bijgerechten en dessert. Met onze PaasBox heb je alles in 1 box voorhanden om straks een perfect paasdiner op tafel te toveren.   

Vind je daar je goesting niet? Geen probleem, bekijk even onze BuffetBoxen of BBQ Boxen. Wij zorgen steeds voor elk wat wils.  

De PaasBoxen kunnen niet meer besteld worden