Na maanden van feestplannen smeden en recepten uitproberen, zijn we blij je te mogen aankondigen dat het eindelijk weer zover is: ons feestassortiment staat online. We kijken er naar uit om je opnieuw volledig in kerststemming te brengen. Zo hebben we alvast voor enkele feestelijke nieuwigheden gezorgd. Benieuwd? Kerstmuziekje aan, kerst-wishlist bij de hand en let’s gooo.

bonap-folder-kerst

Bon’Appy: jouw feestgids

Mogen we je voorstellen aan onze nieuwe vriend: Bon’Appy. Tijdens de feestperiode zal deze hartendief jou helpen met nuttige tips, handige weetjes en lekkere recepten. Met veel liefde begeleidt die je naar een zorgeloos feestmaal. Dat ligt onze feestvriend – net als ons – nauw aan het hart.  

Nieuwe FeestBoxen

Naast onze bestsellers, voegden we dit jaar ook twee nieuwe FeestBoxen toe aan het assortiment. Zo kan je voortaan smullen van onze Apero FeestBox en dachten we ook aan onze allerkleinste feestvierders met de nieuwe Kids FeestBox. Dus ga jij voor aperitiefjes à volonté of verwen je graag jouw kiddos? Met onze FeestBoxen hebben we alvast weer een uitgebreider assortiment beschikbaar. Zo wordt jouw feest straks onvergetelijk.  

Nieuwe feestrecepten

Pak jij met de feestdagen graag uit met jouw kookkunsten? Dan vind je bij ons ook weer heel wat feestelijke recepten voor met kerst of Nieuwjaar. We bedachten enkele lekkere recepten met de topproducten van de feestdagen. Aangezien de airfryer ook steeds populairder wordt in de keuken, gingen we ook hier mee experimenteren. Resultaat: een hapje met zalm en eentje met varkensbuik maken wij voortaan met de airfryer. Wat een handige uitvinding.