BA_HetGeheimVoorEenPerfecteKerst

Ken je het geheim al voor een perfecte kerst? Bon’Ap natuurlijk! Met onze lekkere gourmetschotels en eenvoudige feestgerechten maken wij van iedere feestdag een ontspannen moment aan tafel. Benieuwd welke afhaalmenu’s wij dit jaar voor jou in petto hebben? Neem een tas thee, nestel je gezellig in de zetel en ontdek (een greep uit) ons feestassortiment.

Gourmet, fondue of teppanyaki?

Met onze feestelijke gourmet- en fondueschotels zit de sfeer aan de feesttafel onmiddellijk goed. We hebben een uitgebreid aanbod aan vleesschotels: van gemarineerde feestgourmets tot extra fondueballetjes voor de kleine grill-fans. Schik de schotels op tafel en laat iedereen zijn eigen vleesje bakken volgens de gewenste cuisson. Leuk toch als je zelf de sfeermaker bent en iedereen aan tafel chef is van zijn/haar eigen feestmaal?

Eenvoudig kerstmenu

Ben je eerder liefhebber van een traditioneel kerstmenu met apero, voorgerecht en hoofdgerecht? Dan hebben wij goed nieuws, je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om jouw gasten culinair te verwennen. Ons Bon’Ap-team bedacht voor jou en je gasten 2 eenvoudige feestmenu’s die niet kunnen mislukken. Zo tover jij jezelf om tot de perfecte gastvrouw of -heer van de avond. Je kunt kiezen uit een feestmenu met varkenshaasje of een feestmenu met kalkoenfilet.

Zoek je enkel nog inspiratie voor jouw hoofdgerecht? We stelden ook enkele kant-en-klare feestgerechten voor je samen met kalkoenfilet, varkenshaasje of verse zalm. Jouw feestmenu zonder zorgen? Da’s onze zorg!

 

Handige feestbox

Wil je helemaal zeker zijn van je stuk? Kies dan uit een van onze twee feestboxen. In een feestbox vind je alles voor een zorgeloos kerstmenu: aperitiefhapjes, voorgerecht en hoofdgerecht. Het grootste pluspunt is dat je vooraf bestelt én betaalt. Daarna haal je veilig jouw feestbestelling af in een van onze winkels. De kassa kan je zomaar passeren. Zo heb je extra tijd om te doen wat tijdens de feestdagen echt telt: 100% genieten met familie en vrienden.

Zoete afsluiter

En dan zijn we eindelijk aan het dessert aanbeland. Wat dacht je van een heerlijke karamello ijstaart bijvoorbeeld? De ijstaart bestaat uit ambachtelijk bereide vanilleroomijs en is een lokaal product, geproduceerd in West-Vlaanderen. Daarnaast is deze taart niet alleen een streling voor de tong, maar ook voor het oog dankzij zijn mooie afwerking met karamelsaus en fijne chocolade. Wie kan hier nog aan weerstaan?