BA_gehakt

Buurtslagers wordt 30 jaar! En bij Bon’Ap delen we in die feestvreugde, want dankzij de samenwerking met Buurtslagers pronken heel wat topproducten in onze koeltoonbanken. Met 30 jaar ervaring op de teller kan je Buurtslagers gerust een expert noemen. Buurtslagers staat garant voor smaak, kwaliteit en verse grondstoffen. Zo zijn we bijvoorbeeld bijzonder fier op ons gehakt. En wel omwille van 4 grote troeven.

Topper in smaak en prijs

Onze filialen ontvangen dagelijks een nieuwe levering vanuit de productiecentrale. Op die manier werken onze medewerkers altijd met de meest verse en meest kwalitatieve producten. Als klant geniet je daarom van dagvers gehakt tegen een scherpe prijs. Koop je een grote hoeveelheid? Dan zal dat zeker voelbaar zijn in jouw portemonnee. Heb je als klant een specifieke vraag? Dan helpen onze slagers en traiteurmedewerkers jou graag verder in het atelier. Jij vraagt, wij draaien en dat mag je in het geval van gehakt letterlijk nemen.

Alleen de beste grondstoffen

In de volksmond zegt men wel eens dat je een goede slager herkent aan zijn gehakt, daarom houden wij koppig vast aan kwaliteit. Zaakvoerder Geert Ally bevestigt: “Door de vooruitgang worden varkensbuiken meer en meer gebruikt voor allerlei culinaire bereidingen en is het in principe een relatief duur en schaars product geworden. Dan ontstaat al eens de verleiding om andere producten te gaan gebruiken. Je kan erop vertrouwen dat we de komende 30 jaar met dezelfde passie en discipline zullen blijven kiezen voor de beste varkensbuiken- en schouders. We weigeren af te wijken van ons succesvol recept.”

Benieuwd naar de andere twee grote troeven van ons gehakt? Bekijk onderstaand filmpje over onze checklist vol passie