BA_Feestassortiment_Fondue

Ons doel tijdens de feestdagen: jou een feestelijk moment aan tafel bezorgen. Of je nu een late beslisser bent of de feestdagen door omstandigheden alleen moet vieren, iedereen heeft recht op een heerlijk feestgerecht.

Schotels voor late beslissers

Leed je aan uitstelgedrag, bleef je inspiratieloos of hou je het gewoon graag spontaan? Wat je excuus ook is, bij Bon’Ap vind je zelfs op het allerlaatste moment nog iets naar je goesting. Onze koeltoonbanken zijn dezer dagen gevuld met gourmet-, fondue- en teppanyakischotels. Daarnaast voorzien we ook een assortiment van onze feestgerechten en -menu’s in de schappen. Kies gerust op het moment zelf welk feestelijk gerecht je op tafel tovert.

Schotels voor 1

Moet je omwille van corona een van deze dagen alleen doorbrengen? Ook dan hebben we aan jou gedacht. Zo hebben we heel wat voorgerechtjes voor 1 persoon. Denk maar aan onze visgratin, gerookte zalm- of carpaccioschotel

Eenmaal aan het hoofdgerecht aanbeland, kan je kiezen voor een van onze vleesgerechten in saus. In al onze winkels vind je de 1-persoonsporties van ±350 g. Onze vleesschotels zijn lekker te combineren met onze aardappel- en groenteschotels. Dat zijn iets ruimere porties, maar dan vier je toch gewoon wat langer kerst? Uiteraard is er ook nog steeds ons ruim assortiment aan dagschotels. Afsluiten doe je met een heerlijk dessert. Je vindt heel wat individuele porties in onze winkels terug: van chocomousse over tiramisu tot ijsjes.

Wil je toch liever op zeker spelen en alsnog bestellen? Neem telefonisch contact op met jouw winkelpunt en vraag naar de mogelijkheden.