Of je nu een doorwinterde grillmaster bent of gewoon houdt van een gezellige BBQ in de tuin: een proper rooster is een must. Gelukkig hoef je geen uren te schrobben. Met deze verrassend eenvoudige BBQ-tips ben je in no time klaar om te grillen.
store
cart
filters
Of je nu een doorwinterde grillmaster bent of gewoon houdt van een gezellige BBQ in de tuin: een proper rooster is een must. Gelukkig hoef je geen uren te schrobben. Met deze verrassend eenvoudige BBQ-tips ben je in no time klaar om te grillen.
Klinkt gek, werkt echt: leg je rooster na het grillen in het gras en laat de dauw z’n werk doen. De volgende ochtend veeg je de bakresten er zó af. Geen schrobben, geen gedoe.
Rooster klaar? Check. Dan is het tijd om je BBQ op temperatuur te brengen. Maar hoe weet je of die warm genoeg is voor jouw stukje vlees of vis? Da's simpel! Doe de handtest.
Hou je hand zo’n 15 centimeter boven het midden van de gloeiende houtskolen en tel. Hoe korter je het volhoudt, hoe heter jouw barbecue:
Met deze BBQ-hacks wordt grillen nog makkelijker én leuker. Tijd om dat vuur aan te steken.