Hieronder vind je een overzicht van alle spiesjes in het pakket, inclusief grilltips en baktijden.
- Chipolata met fijne kruiden
🕒 10 à 12 minuten
Niet prikken! Zo blijven de vleessappen lekker bewaard en krijg je een sappige worst met een kruidige toets.
- Voorgegaarde kippenballetjesbrochette
🕒 ± 5 minuten
Kort grillen voor een krokant korstje. Laat ze daarna rustig verder warmen aan de zijkant van de BBQ.
- Fakkelbrochette
🕒 ± 5 minuten
Regelmatig draaien voor een krokante spies met mooie grillmarks. Een echte blikvanger op je rooster!
- Grillworst
🕒 ± 10 minuten
Laat ze mooi kleuren voor dat krokante korstje waar iedereen dol op is.
- Kippenhaasje curry
🕒 6 à 8 minuten
Eerst kort en krachtig grillen, daarna langzaam laten garen aan de zijkant van de BBQ. Zo blijft het haasje sappig en vol smaak.
- Gemarineerd varkenslapje
🕒 8 à 10 minuten
Grillen voor een malse bite en die heerlijke smaak van de marinade. Een echte BBQ-klassieker.
- Gemarineerd spek
🕒 4 à 6 minuten
Krokant en smaakvol, zo makkelijk kan het zijn! Laat het spek goed bakken voor die onweerstaanbare crunch.