Met een Bon'Ap Box tover je makkelijk en snel een heerlijke menu op tafel. Kies uit een box met een vaste menu , stel zelf jouw Lunchbox samen of kies voor een Voordeelbox. Je betaalt eenvoudig online en haalt 2 dagen later af in jouw vertrouwd winkelpunt.  En die rij aan de kassa? Die kan je gewoon passeren.

Bestel hier je box:

Menubox
Lunchbox

Lunchbox

Lekker genieten van een zorgeloos lunchmoment? Dat kan met onze Lunchbox. Stel jouw lunch samen in een paar klikken, plaats je bestelling voor 11u en haal af in jouw favoriete Bon'Ap vanaf 12u. En die rij aan de kassa? Die kan je zomaar passeren.

Gezellig tafelen

Gezellig tafelen

Maak jouw herfst nog gezelliger met onze grillschotels. Kies je favoriete gerecht uit, bestel en betaal online en haal 2 dagen later af in je favoriete winkelpunt. Ga gezellig samen aan tafel en beleef een heerlijke herfst met Bon'Ap. Geniet ervan!

Voordeelbox

Voordeelbox

Start voorbereid aan de week en bestel een van onze voordeelboxen. Daarin vind je minstens 3 verschillende soorten vlees aan uiterst scherpe prijzen. Zo heb je steeds een stukje vlees in voorraad.