Een box voor elk moment

Bij Bon'Ap maken we het je graag makkelijk. Daarom bedachten we speciaal voor jou de Bon'Ap Box.  Met de Bon'Ap Box stel je zelf online je lunch samen of kies je uit een van onze menu's of buffetten. Zelfs zonder voorbereidingstijd bouw je zo een leuk en lekker feestje. Heeerlijk handig! 

bonap-vaderdagbox-teppanyaki-bbq-menu

VaderdagBox

Maak van jouw papa een BBQ-koning

Op 11 juni vieren we Vaderdag. Zet papa die dag even op zijn troon en bedank hem met iets lekkers. Speciaal voor Vaderdag stelden we 2 lekkere menu’s samen. Zo kan je gezellig grillen met een teppanyaki-vleesschotel. Leven jullie je liever uit aan de BBQ? Dan is er de Vaderdag BBQ-menu. Kijk en kies.  

ba-bbq-box

BBQ Box

Alles voor jouw BBQ in 1 doos

Een BBQ bereiden moet dit seizoen vooral lekker, snel én makkelijk zijn. Kies daarom voor een BBQ Box met vers vlees en kant-en-klare bijgerechten. We maakten een selectie van onze toppers en stelden maar liefst 6 BBQ-menu's voor je samen. Zo is er voor elk wat grills.  

ba-buffetbox

BuffetBox

Vieren met buffetten

Op zoek naar inspiratie voor een leuke en lekkere avond? Tover heel wat lekkers op tafel met onze dagvers samengestelde buffetten. Wij gaan voor je aan de slag, jij kunt zorgeloos genieten.

ba-lunchbox

LunchBox

Lunchen zonder zorgen

Bestel je lunch op voorhand en win minuten pauze met onze handige lunchbox. Bestel en betaal online voor 11 u. en haal diezelfde dag jouw lunch af vanaf 12 u.

 

Goed om te weten:

> Nadat je besteld en betaald hebt, ontvang je een bevestigingsmail.

> Je hoeft niet aan te schuiven aan de kassa als je je box gaat afhalen.

> Het combineren van een Box-bestelling met een Click&Collect-bestelling is niet mogelijk. 

> Een Box-bestelling en een Click&Collect-bestelling kan je wel apart plaatsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis zo geen enkele update over onze Bon'Ap Boxen.