Pak deze kerst uit met een kant-en-klaar feestmenu van Bon’Ap! Van traditionele menu’s met kalkoen over een gourmetmenu tot verse buffetten: met onze Feest- en BuffetBoxen tover je één groot feestmenu op tafel zonder uren te hoeven spenderen in de keuken. Bestel en betaal online, en haal je box op in de winkel zonder aan te schuiven aan de kassa. Zo heb je ook nog ruim de tijd om de laatste kerstcadeaus bij elkaar te shoppen.

Onze boxen: jouw gemak voorop

Elk jaar is het weer hetzelfde liedje: wat gaan we nu weer eten met kerst? Je hebt gebrek aan inspiratie en allesbehalve zin en tijd om uren te spenderen in de winkel én in de keuken. Dit jaar doen we het dan ook lekker anders. Met de Bon’Ap Box bereid je je in alle rust voor. Wij stelden de menu’s voor je samen en bereidden al een groot deel van de ingrediënten. Jij bestelt en betaalt jouw favoriete box online. Geen kerststress, alleen maar tijd om te genieten.  

Feestbox

FeestBox

Met de Bon’Ap FeestBox breng je moeiteloos een compleet feestmaal op tafel, zonder te koken. Alle benodigdheden zitten in de box, dus extra boodschappen doen hoeft niet. Of je nu op zoek bent naar een menu met alles erop en eraan (voor-, hoofd- en nagerecht) of een menu met enkel de hapjes of het hoofdgerecht: wij hebben aan elk scenario gedacht.  

Buffetbox

BuffetBox

Met de Bon’Ap BuffetBox haal je echte feestnummers in huis. Zij geven elk feestje smaak en zijn dan ook graag van de partij. Met de hulp van een ruime keuze aan verse buffetten, nemen we met plezier je zorgen weg. Vlees of vis, broodjes of wraps, kies gerust welk buffet bij jouw feestje past.  

ba-lunchbox

LunchBox

Bestel je lunch op voorhand en win minuten pauze met onze handige lunchbox. Bestel en betaal online voor 11 u. en haal diezelfde dag jouw lunch af vanaf 12 u.

Goed om te weten:

> Nadat je besteld en betaald hebt, ontvang je een bevestigingsmail.

> Je hoeft niet aan te schuiven aan de kassa als je je box gaat afhalen.

> Het combineren van een Box-bestelling met een Click&Collect-bestelling is niet mogelijk. 

> Een Box-bestelling en een Click&Collect-bestelling kan je wel apart plaatsen.

Jouw Bon'Ap Box bestellen

Een Bon'Ap Box bestellen? Da's snel gebeurd!

  1. Log in op je Bon’Ap-account

  1. Selecteer jouw Bon’Ap-winkel. 

  1. Ontdek het assortiment op de box-pagina

  1. Selecteer je box, bestel en betaal online. 

  1. Haal je box 2 dagen later af in je Bon’Ap-winkel. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis zo geen enkele update over onze Bon'Ap Boxen.