Een box voor elk moment

Bij Bon'Ap maken we het je graag makkelijk. Daarom bedachten we speciaal voor jou de Bon'Ap Box.  Met de Bon'Ap Box stel je zelf online je lunch samen of kies je uit een van onze menu's of buffetten. Zelfs zonder voorbereidingstijd bouw je zo een leuk en lekker feestje. Heeerlijk handig! 

ba-box-bbq

BBQ Box

Alles voor jouw BBQ in 1 doos

Dé oplossing voor een moeiteloze BBQ-ervaring? De BBQ Box van Bon’Ap! Alles wat je nodig hebt voor een smakelijk grillmoment, in één handige doos. Van sappig vlees tot heerlijke bijgerechten, wij hebben het voor je geselecteerd. Met slechts een paar klikken bestel je jouw complete BBQ-menu en ben je klaar voor een zorgeloze BBQ-sessie. Kies uit onze 5 samengestelde BBQ-menu's en laat het feest beginnen!  

ba-buffetbox

BuffetBox

Vieren met buffetten

Op zoek naar inspiratie voor een leuke en lekkere avond? Tover heel wat lekkers op tafel met onze dagvers samengestelde buffetten. Wij gaan voor je aan de slag, jij kunt zorgeloos genieten.

ba-lunchbox

LunchBox

Lunchen zonder zorgen

Bestel je lunch op voorhand en win minuten pauze met onze handige lunchbox. Bestel en betaal online voor 11 u. en haal diezelfde dag jouw lunch af vanaf 12 u.

 

Goed om te weten:

> Nadat je besteld en betaald hebt, ontvang je een bevestigingsmail.

> Je hoeft niet aan te schuiven aan de kassa als je je box gaat afhalen.

> Het combineren van een Box-bestelling met een Click&Collect-bestelling is niet mogelijk. 

> Een Box-bestelling en een Click&Collect-bestelling kan je wel apart plaatsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis zo geen enkele update over onze Bon'Ap Boxen.