Een box voor elk moment

Bij Bon'Ap maken we het je graag makkelijk. Daarom bedachten we speciaal voor jou de Bon'Ap Box.  Met de Bon'Ap Box stel je zelf online je lunch samen of kies je uit een van onze menu's of buffetten. Zelfs zonder voorbereidingstijd bouw je zo een leuk en lekker feestje. Heeerlijk handig! 

ba-box-valentijn

ValentijnsBox

Jouw valentijnsdiner in 1-2-3

Ben je op zoek naar een geslaagd valentijnsdiner dat niet kan mislukken? Dan is onze ValentijnsBox een aanrader. Je vindt er alle ingrediënten in 1 box voor een romantische avond: aperohapjes of voorgerecht, hoofdgerecht én dessert.

Ga je voor een menu met kalkoenfilet of kruip je gezellig rond de grillplaat? Kies jouw favoriet en geniet van een geslaagde Valentijn.  

ba-buffetbox

BuffetBox

Vieren met buffetten

Op zoek naar inspiratie voor een leuke en lekkere avond? Tover heel wat lekkers op tafel met onze dagvers samengestelde buffetten. Wij gaan voor je aan de slag, jij kunt zorgeloos genieten.

ba-lunchbox

LunchBox

Lunchen zonder zorgen

Bestel je lunch op voorhand en win minuten pauze met onze handige lunchbox. Bestel en betaal online voor 11 u. en haal diezelfde dag jouw lunch af vanaf 12 u.

 

ba-menubox

MenuBox

Voor een geslaagde winteravond

Ook dit seizoen weet onze MenuBox jou te bekoren: gourmet, teppanyaki, bereide gerechten, ...  Kies jouw winterfavoriet en maak het heerlijk gezellig aan tafel. Smakelijk! 

Goed om te weten:

> Nadat je besteld en betaald hebt, ontvang je een bevestigingsmail.

> Je hoeft niet aan te schuiven aan de kassa als je je box gaat afhalen.

> Het combineren van een box-bestelling met een Click&Collect bestelling is niet mogelijk. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis zo geen enkele update over onze Bon'Ap Boxen.