bonap-barbecue-plezier-op-jouw-manier

Voor BBQ-plezier op jouw manier

Daar is de zon. Wij verklaren het BBQ-seizoen voor geopend! Welk type BBQ'er je ook bent, in ons assortiment vind je precies wat je nodig hebt. Vers BBQ-vlees voor als je wil uitpakken, voorgegaard vlees voor als het snel moet gaan, diepvriesvlees voor als je voorbereid wil zijn of zelfs grillschotels voor als je het liever eens zonder BBQ doet. Bij Bon'Ap vind je alles om van jouw BBQ een echt plezier te maken. Bestel jouw BBQ-boodschappen eenvoudig online. Da's alweer een stapje dichter bij een lekkere, eenvoudige en voordelige BBQ.

BBQ-menu's van a tot z

Dolle pret!

Met onze kant-en-klare BBQ-menu's hoef je niet langer te stressen. Zelfs als je geen tijd hebt om je voor te bereiden, organiseer je in een handomdraai een leuke BBQ. Wij stellen een volledig menu voor je samen, jij kiest jouw favoriet eruit.

Je kunt kiezen uit maar liefst 8 verschillende BBQ-menu's met vlees, vis, pasta- en groentesalades: 

BBQ Box

Heb je het graag nog makkelijker? Klik jouw favoriete BBQ-menu('s) in de BBQ Box. Dat is jouw kant-en-klare BBQ-menu online bestellen én betalen. De inhoud ligt vast en kan je niet wijzigen. Meer info vind je op bonapbox.be.

Voordelig barbecueën met onze promo's

Lekker barbecueën voor weinig geld? Hou ook in de zomer onze wekelijkse promo's in de gaten. Met ons scherp geprijsd dagelijks aanbod stel je eenvoudig een lekkere barbecue samen. Een worstje, chipolata of stukje kip smaakt gewoon altijd. 

Een zomer vol inspiratie

BBQ-recepten

Waarom wij zo graag van barbecue doen? Dat is heerlijk genieten van de zon met leuk gezelschap en lekker eten. Meer moet dat toch niet zijn? Probeer op zo'n ontspannen dag gerust een van onze BBQ-recepten uit. Ze geven je de nodige inspiratie voor als je eens wat anders uit je barbecue wil halen. Verrassend, simpel en lekker.