Zorgeloos aan de BBQ met Bon'Ap

Klaar voor een zorgeloze zomer? Met Bon'Ap geniet je van heerlijke BBQ-momenten. Onze BBQ-helden staan de hele zomer voor je klaar. Verkies je vers vlees om zelf te marineren of ga je liever voor een kant-en-klaar barbecuepakket? Wij hebben het allemaal. Daarnaast hebben we ook 3 handige BBQ-menu's voor je samengesteld. Bestellen doe je hier eenvoudig online. Bekijk de barbecueprijslijst voor een volledig overzicht.

Handige BBQ-pakketten en-menu's

Met onze kant-en-klare BBQ-schotels hoef je niet langer te stressen. Wij stelden ze voor jou samen, jij kiest jouw favoriet eruit. Online bestellen kan via buurtslagers.be. Selecteer je Bon'Ap in de buurt als afhaalpunt.

BBQ-pakket

Een barbecue met het gezin? Gezellig! Maak keuze uit onze pakketten. Zo heb je zeker voor elk wat wils. In ons assortiment vind je BBQ-pakketten voor zowel de kleine eter als de echte bourgondiër. Smakelijk!

Bekijk en bestel de BBQ-pakketten

BBQ-menu

Liever een kant-en-klaar BBQ-menu? Wij voorzien alles: vlees, groenten én bijgerecht. Bestel online of telefonisch en wij zetten je menu klaar in de winkel. Kies voor een menu met ribbetjes, côte à l'os of mixedgrill.

Bekijk en bestel de BBQ-menu's

BBQ-assortiment

Het ganse seizoen staan we voor je klaar met ons uitgebreid BBQ-assortiment. Van een snelle apero tot makkelijke bijgerechten. We hebben aan alles gedacht voor jouw zorgeloze zomer! Bekijk de barbecueprijslijst voor een volledig overzicht van onze producten en prijzen.

Vers vlees

De echte helden van de BBQ: onze verse stukken barbecuevlees. Een worst, brochette of stukje kipfilet smaakt altijd. We marineren ze graag voor jou of marineer zelf naar smaak.

Bestel barbecuevlees

Voorgegaard vlees

Barbecueskills nog niet op punt? Dan volgt hier onze ultieme barbecuetip: met voorgegaard vlees kan jouw BBQ niet mislukken. Het gaat snel, je vlees is altijd uitgebakken en nooit verbrand.

Bestel voorgegaard vlees

Diepvriesvlees

Altijd voorbereid op mooi weer met een diepvriesvoorraad. Zo hoef je die plotse trip naar de supermarkt niet meer te maken. Haal die ribbetjes gewoon uit de dievries. Handig toch?

Vul jouw diepvries

BBQ-bijgerechten

Maak het geheel volledig af met onze bijgerechten. Makkelijk en snel klaar! Zo ga jij zorgeloos aan tafel. De bijgerechten online bestellen doe je via buurtslagers.be. Selecteer je Bon'Ap in de buurt als afhaalpunt.

Pastasalade

Ga voor de pastasalade met kip, groenten of ham. Of bestel ze gewoon allemaal voor jouw BBQ-festijn.

Bekijk de pastasalades

Aardappelsalade

Een snelle, koude aardappelsalade kan niet ontbreken bij jouw BBQ. Een echte klassieker die altijd in de smaak valt.

Bestel aardappelsalade

Groenten bij de BBQ

Met onze koude groenteschotels en salades bespaar jij je heel wat snij- en raspwerk uit. Voeg ze toe aan je bestelling.

Bestel groenten en salades