25 minuten
4 personen

Oktober geeft zin in ovenschotels. Ze zijn makkelijk, hartig en energiek om herfst en koude te verslaan. En last but not least, ze zijn in een handomdraai klaar. Dat betekent meer tijd voor je gezin of jezelf. Plan die gezellige tv-avond alvast in. Smakelijk en geniet! 

Ingrediënten
Rundergehakt
600 gram
Gestoomde wortelen
800 gram
Ambachtelijke aardappelpuree
800 gram
Gesnipperde ajuin
1 stuk
Paneermeel
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stoof de gesnipperde ajuin in wat olijfolie en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt gaar in de pan. Tip: gebruik een houten lepel of aardappelstamper om het gehakt mooi rul te bakken.
Spreid het gebakken gehakt op de bodem van een ovenschaal.
Giet daarop de gestoomde wortelschijfjes en bedek met een laag puree.
Werk af met broodkruim en schuif 15 minuten in de oven op 180 °C. Lekker met wat mosterd erbij. Smakelijk!
Products

Rundergehakt (rund, varken)

rundsvlees 50%, varkensvlees 36%, broodkruim (TARWE), zout, gist, voedingsvezel, zetmeel, specerijen, voedingszuur (E261, E262, E326), antioxidant (E301, E331). Gehaktbereiding.

Gluten (tarwe)

Rundergehakt (rund, varken)

€ 5.92/pak

Inspiratie & tips