ba-menu-valentijn

Deze Valentijn is iedereen chef-kok. Ja, ook jij. Met een beetje hulp van Bon'Ap breng je het lekkerste valentijnsdiner op tafel, zelfs als je geen keukenprins(es) bent. We stelden 2 heerlijke valentijnsmenu's voor je samen: met apero, hoofdgerecht én dessert. Ook als je helemaal niet kunt koken (of je de tijd ontbreekt), maak je het straks lekker gezellig op Valentijn.  

ba-valentijn-teppanyaki

Een valentijnsmenu in 1-2-3

Onze chefs bedachten twee romantische diners waarmee je in een vingerknip een valentijnsmenu op tafel zet.

Zo is er onze valentijnsmenu met teppanyaki waarmee je samen gezellig rond de grillplaat kruipt. Of wat dacht je van een valentijnsmenu met kalkoenfilet? In 25 minuten tover je het hoofdgerecht op tafel. Zo is er nog wat extra tijd voor dat valentijnscadeautje. 

ba-valentijn-kalkoenfilet-menu

Kies uit onze bestsellers

Met onze toppers maakten wij 2 valentijnsmenu's:

  • Valentijnsmenu met teppanyaki: 2 carpaccioschotels, 1 teppanyaki-vlees-visschotel, 1 groentebuffet, gemarineerde krielaardappelen in de schil en 2 tiramisumousses met crumble van speculoos. 
  • Valentijnsmenu met gebakken kalkoenfilet: 6 bruschetta's, 8 gebakken aprio's, gebakken kalkoenfilet in archiducsaus, ovengroenteschotel, aardappelgratin en 2 duo chocolademousses.  

ValentijnsBox: veelgestelde vragen

Toch liever zin om zelf aan de slag te gaan in de keuken? Ontdek hier ons valentijnsassortiment en geniet van het gezellig samenzijn met je geliefde.