15 minuten
2 personen

Hou je van een lekker, hartig toastje? Dan is dit recept voor toast kannibaal echt iets voor jou. Deze heerlijke snack combineert onze verse preparé met heerlijk geroosterd brood. Voeg naar smaak  enkele crunchy toppings toe en smullen maar. 

Ingrediënten
Brood naar keuze
4 sneetjes
Preparé
200 g
Zure augurkjes, fijngesneden
Zure ajuintjes
Sjalot, fijngehakt
1 stuk
Sla
Enkele blaadjes
Kappertjes
Mayonaise
1 el
Ketchup
1 tl
Worcestershiresaus
Paar druppels
Rooster de sneetjes brood.
Snijd de kappertjes en augurkjes fijn en snipper de sjalot.
Start je met americain natuur? Voeg hier dan de mayonaise, ketchup en Worcestershiresaus aan toe en roer goed door. Dit hoef je niet toe te voegen aan de preparé, die is al bereid. Voeg er vervolgens de fijngehakte sjalot, augurkjes en kappertjes aan toe en roer goed door.
Verdeel het mengsel over de sneetjes geroosterd brood. Garneer met enkele augurkjes en zure ajuintjes. Voeg er eventueel nog enkele blaadjes sla en wat kerstomaatjes aan toe voor extra frisheid. Eet smakelijk!
Producten
Preparé

varken, saus

Gluten (tarwe), Ei, Selderij, Mosterd

Preparé

varken, saus

  • Vanaf 1 kg: € 10.69/kg

€ 12.69/kg

Americain (bereid, puur rund)

Gluten (tarwe)

  • Vanaf 1 kg: € 11.99/kg

€ 12.49/kg

Inspiratie & tips