Pimp je gourmet: pannetje met rumsteak, kruidenboter en verse chimichurri
 
  25 minuten
      
                  
            2 personen
      
                Ingrediënten
          Rumsteak
    1 stuk
  Rood pepertje
    1 stuk
  Rode ui
    1 stuk
  Knoflook
    3 teentjes
  Peterselie
    Oregano
    Basilicum
    Olijfolie
    5 el
  Rode wijnazijn
    3 el
  Kruidenboter
    Fleur de sel
    Peper
    Benodigdheden
    Uitsteekvorm in de vorm van een ster.
  Bereidingswijze
    Verwijder de zaadlijsten van het kleine rode pepertje en snijd heel fijn.
  Snipper rode ui en knoflook fijn. Pluk de peterselie, oregano, basilicum en snijd deze ook fijn.
  Meng het rode pepertje, rode ui, knoflook, peterselie, oregano en basilicum samen met olijfolie en rode wijnazijn. Kruid af met peper en zout en bewaar de marinade in de koelkast.
  Duw met de uitsteekvorm sterretjes uit de kruidenboter.
  Warm het gourmettoestel op. 
  Leg de rumsteak in het gourmetpannetje, doe de marinade erover en leg een sterretje kruidenboter op het vlees. 
  Bak de rumsteak tot hij de gewenste cuisson heeft. 
  Werk af met een snuifje fleur de sel en een blaadje verse peterselie. 
  Producten
           
             
 
