Knapperige taco met pulled pork

4 personen
Ingrediënten
Tacoschelpen
12
Pulled pork
500 g
Rapen
2 stuks
Witte kool op Griekse wijze
150 g
Maïs
150 g
Paprikareepjes
150 g
Witte wijnazijn
1 el
Ketjap manis
2 el
Peper en zout
Roze pepersaus
Groene kruiden bv. peterselie of koriander
Limoen
1 stuk
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg de pulled pork met kookvocht in de aluminiumschaal en verwarm 30 min. in de oven.
Snijd ondertussen de paprikareepjes en de rapen in fijne blokjes en
plakjes. Bewaar de paprika in een apart kommetje voor later. Meng
de plakjes raap samen met de witte kool in een ruime kom en breng
deze op smaak met witte wijnazijn, ketjap manis, een paar druppels
limoensap en een snufje peper en zout.
plakjes. Bewaar de paprika in een apart kommetje voor later. Meng
de plakjes raap samen met de witte kool in een ruime kom en breng
deze op smaak met witte wijnazijn, ketjap manis, een paar druppels
limoensap en een snufje peper en zout.
Verwarm kort voor het serveren de tacoschelpen in de oven, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal de pulled pork uit de aluminiumschaal, meng het vlees met het resterende kookvocht en trek het uit elkaar met twee vorken tot heerlijke draadjes.
Zet alles klaar op tafel: de pulled pork, de mengeling van rapen en witte kool, maïs, blokjes paprika, roze pepersaus en een selectie van
verse groene kruiden. Zo kan iedereen z’n eigen taco’s vullen – dat
maakt het eten nog gezelliger!
verse groene kruiden. Zo kan iedereen z’n eigen taco’s vullen – dat
maakt het eten nog gezelliger!
Serveer met extra limoenschijfjes voor een frisse twist. Eet smakelijk!
Producten