Feestelijk voorgerecht met hertensteak
 
  30 minuten
      
                  
            4 personen
      
                Ingrediënten
          Hertensteak
    2 stuks
  Verse spinazie
    200 g
  Knoflook
    1 teentje
  Boter
    Balsamicoazijn
    4 eetlepels
  Pijnboompitten
    25 g
  Eetbare bloemen
    Afwerking
  Dep de hertensteaks droog, kruid met zout en peper, en bak ze in boter. Laat ze hierna rusten onder folie.
  Blus het braadvocht met balsamicoazijn, voeg wat water toe en laat inkoken tot een jus.
  Fruit de geperste knofl ook aan, roerbak de spinazie tot deze slinkt, en kruid met zout en peper. Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
  Snijd de hertensteaks in plakjes en dresseer met de spinazie en balsamicojus. Werk af met geroosterde pijnboompitten en eetbare bloem.
  Producten
           
             
 
