Chili gehakt wrap

2 personen
Ingrediënten
Tortilla wraps
2 stuks
Knoflook
1 teentje
Gehakt
250 g
Peper & zout
Chilipoeder
Tomatensaus met groenten
100 g
Tortilla chips paprika/chili
20 g
Geraspte kaas
50 g
Maïs
20 g
Pitalooksaus
50 g
Boter
5 g
Verhit een pan en fruit de fijngesneden knoflook kort aan. Voeg het gehakt toe, bak het rul en breng op smaak met peper, zout en chilipoeder.
Giet de tomatensaus met groenten bij het gehaktmengsel en laat rustig sudderen.
Verkruimel de tortillachips in kleine stukjes.
Bouw de wrap op: bestrijk de wrap met pitalooksaus, voeg een laag van het gehaktmengsel toe, bestrooi met geraspte kaas en maïs. Werk af met stukjes tortillachips.
Vouw de wrap stevig op: breng de zijkanten naar binnen, plooi de onderkant over de vulling en rol hem strak op.
Voor extra crunch: bak de wrap kort in een warme pan met een beetje boter. Snijd hem vervolgens schuin door in twee helften en geniet!
Producten