bonap-gwendoline

Gwendoline Vrielynck, Regiomanager Bon’Ap

Verliefd op de tomaat-mascarponesoep

“Als fervent soepdrinker was ik meteen verkocht. Deze tomatensoep is allesbehalve gewoon: zacht, romig en met een subtiele Italiaanse toets. De mascarpone maakt ‘m fluweelzacht, terwijl de basilicum zorgt voor een aromatische, frisse smaak. Ook mijn kinderen zijn er dol op! En voor ons als moslimgezin is het fijn om eens te kunnen genieten van een heerlijke soep zonder balletjes of varkensvlees. Waarom ze niet mag ontbreken op de feesttafel? Omdat ze nét dat tikkeltje specialer is. Ik werk ze graag af met een vleugje room en een takje basilicum. Het oog wil ook wat.”

bonap-tomatensoep-mascarpone

Waarom deze soep zo bijzonder is:

  • FLUWEELZACHT: Dankzij de toevoeging van mascarpone.
  • 100% VERSE BASILICUM: Voor nog meer Italiaanse flair.
  • ZOALS JE ‘M THUIS MAAKT: Zonder extra toevoegingen. Door ons warm afvulproces blijft de soep extra lang houdbaar.