15 minuten
4 personen

Een simpele puree omtoveren tot een verrassend voorgerecht voor kerst? Met een beetje creativiteit en een beetje Bon’Ap tover je een feestelijk hapje op tafel. Eén lepeltje… en je bent verkocht!

Benieuwd hoe je een eitje pocheert?

In dit recept ga je een kwarteleitje pocheren. Benieuwd hoe je dat doet? Dat ontdek je hier stapsgewijs. 

Ingrediënten
Preipuree
450 g
Garnalen
100 g
Wittewijnsaus
100 ml
Kwarteleitjes
4 stuks
Takjes dille of kervel
Verwarm de preipuree en verdeel over de glaasjes.
Lepel er 1 à 2 el wittewijnsaus over en voeg garnalen toe.
Werk af met een gepocheerd kwarteleitje en een takje dille of kervel.
Producten
Ambachtelijke preipuree

Melk

Promo

  • 450 G/SCHAAL

€ 4.27/schaal

Wittewijnsaus

Gluten (tarwe), Vis, Melk, Selderij, Sulfiet

  • Vanaf 4 stuks: € 2.55/stuk

€ 3.89/stuk

Inspiratie & tips