BA_OosterseGerechten

Staat een verre reis naar het prachtige Azië ook al even op jouw bucket list? Dan hebben wij goed nieuws! Dankzij ons uitgebreid assortiment oosterse gerechten waan jij je zo in het verre oosten. Van babi pangang over bami en nasi goreng tot onze vernieuwde wokcolli's met noedels. Zet je schrap voor een kleine culinaire trip door Azië. 

BA_KippenreepjesInRodeCurrysaus

Smaakvol Thailand

Breng de smaken van Thailand in jouw bord met de smaakmaker rode currysaus, nieuw in ons assortiment. We mengen verse rode currypasta met kokosroom voor een heerlijk, lichtpikante saus. Met gebakken kippenreepjes en fijne groenten geniet je van een maaltijd boordevol zachtpikante smaken en oosterse aroma's. Vraag naar onze gerechten met rode currysaus in jouw favoriete Bon'Ap, of bestel online, en verwarm je aan de exotische smaken van onze Thaise gerechten

Lekker China

Wokken kent zijn oorsprong in China. Aangezien daar eeuwen geleden nauwelijks hout was, moesten ze wel economisch koken. Daarom sneden ze groenten en vlees in kleine stukjes en bakten ze alles snel tegelijk in een bolle pan boven een hoog vuur. Tegenwoordig zijn we vooral fan van wokken, omdat het een gezonde en snelle manier van koken is. Roerbak je in een braadpan, dan spreken we van sauteren. 

Vernieuwde wokcolli's met verse noedels

Sinds deze week kennen onze wokgerechten met scampi, varken en kip een vernieuwde samenstelling. Zo gebruiken we voortaan verse noedels en een vernieuwde groentemix in onze wokgerechten. De groentemix bestaat uit een kleurrijke combinatie van verse groenten zoals rode paprika en ajuin, boschampignons, spitskool, ... De verse groenten zijn gewassen en gesneden waardoor je er onmiddellijk mee aan de slag kunt. Even roerbakken en iedere groente is op dezelfde tijd beetgaar. Heeeerlijk handig! 

BA_wokgerechten

3 x 3 minuten wokken!

Hoe ga je nu aan de slag met onze wokgerechten? Het is simpel. Wok elk ingrediënt afzonderlijk 3 minuten in de wokpan

  1. Doe een scheut arachideolie in een wokpan, bak de noedels 3 minuten en haal ze eruit. 
  2. Roerbak nu de groentjes 3 minuten, haal ze uit de pan en bewaar bij de noedels. 
  3. Wok de scampi's of het vlees krokant in 3 minuten tot het kookvocht weg is. Voeg er daarna de oosterse saus aan toe en laat zachtjes mee karamelliseren. 
  4. Meng alle gewokte ingrediënten samen in de pan en klaar! 

De combinatie van de saus, het vlees of de vis én de hete wokpan zorgen voor die zoete, gekaramelliseerde smaak! Mmmmmmm. 

Zin in oosters? Eventjes Bon'Appen. Je vindt er een uitgebreid assortiment oosterse gerechten