bonap-vaderdag-nieuw-in-assortiment

Op zondag 12 juni vieren we Vaderdag. Ben je nog op zoek naar een leuk idee om je papa mee te verwennen? Dan heeft Bon'Ap alvast de allerlekkerste pakketjes in de aanbieding.

Bekijk gerust onze VaderdagBox, je vindt hem vanaf nu online. Want ook superpapa's worden graag eens extra goed verwend. Welke afhaalbox kies jij? 

Kies jouw VaderdagBox

Weet jouw papa goed wat hij wil? Dan vindt hij zeker zijn gading in onze VaderdagBox. Je kiest uit 2 menu’s. Deze twee menu’s stelden we samen met dé toppers uit ons assortiment. Want never change a winning team, toch? Zo stelden we een BBQ-menu met teppanyaki samen en eentje met de echte BBQ-klassiekers zoals grillbraadworsten, spek en kippenballetjes. Om de VaderdagBox extra speciaal te maken, krijg je er de dessertjes GRATIS bovenop. Hiep hiep hoera!  

Bestel je VaderdagBox ten laatste op do 09/06 voor 17 uur om te genieten op Vaderdag. 

Of wat dacht je van de BBQ Box?

Vind je jouw papa in een zonnig weekend al gauw achter de barbecue terug? Dan is dat waarschijnlijk zijn favoriete bezinningsmomentje. En dan zal je hem zeker ook plezieren met een gezellige barbecue op Vaderdag. Met onze BBQ Box is dat snel gefikst. We hebben heel wat keuze aan verschillende boxen, we staken maar liefst 8 BBQ-menu’s voor jou in box. Met vlees of vis, pastasalades en groenten, … Er is keuze genoeg voor iedereen!

Er is ook nog de BuffetBox

Heb jij een papa die niet graag barbecuet? Zo kennen wij er ook. Ook voor die papa’s heeft Bon’Ap natuurlijk een pasklaar antwoord. Bon’Ap smaakt niet voor niets iedereen. Check maar eens onze BuffetBoxen. Broodjes, wraps, koude buffetjes, … We gaan zorgvuldig voor je aan de slag met verse ingrediënten en zetten alles voor je klaar. 0% werk, 100% genieten. Zo hoort Vaderdag te zijn.