Paasmenu_Varkenshaasje

Het is bijna Pasen. Een heerlijk traditioneel feest dat we allemaal graag vieren. Het is de perfecte gelegenheid om samen met familie en vrienden lekker lang te tafelen met heerlijke paasmenu's. Maak er alvast een gezellig en zorgeloos feest van, welke paasformule je ook kiest.

Pasen voordelig vieren? Een eitje met Bon'Ap. 

Vier met een paasontbijt

Breng jij graag familie en vrienden al vroeg op de dag bij elkaar? Start Pasen op een goeie manier met een heus paasontbijt. Vervang de zoete choco eens door hartig beleg of eiersalade. Heerlijk op een lekker pistoletje of stukje stokbrood. Vul jouw ontbijttafel naar smaak verder aan: met croissants, fruitsalade, yoghurt, vers fruitsap, eitjes, ... Vergeet ook je tafel niet uitbundig te versieren: met wat fleurige bloemen uit de tuin, feestelijk gevouwen servetjes en vrolijke paasdecoratie. Met een goed gevulde maag kan je daarna naar hartelust paaseitjes rapen. Want ook dat kan op Pasen toch niet ontbreken. 

Organiseer een paasbrunch

Ben je eerder fan van een uitgebreide paasbrunch? Ook dan is Bon'Ap jouw partner van dienst. Lekkere koude buffetten, makkelijke aperitiefhapjes, afbakbroodjes, een variatie aan kazen, ...  Je vindt er alles om er een onvergetelijk en origineel Pasen 2022 van te maken. Bestel gemakkelijk vooraf via bonap.be. Ga voor een extra feestelijk effect en start jouw paasbrunch met het knallen van de cavafles. Proost! 

Serveer een piekfijn paasmenu

Heb je zin om jouw gasten uit te nodigen voor een piekfijn paasdiner? Zorg er eerst en vooral voor dat je op je paasbest aan tafel verschijnt. Om jouw gasten en jezelf te vertroetelen met heerlijke paasverwennerij stellen we onze PaasBox voor. Je kunt kiezen uit een klassiek paasmenu met varkenshaasje of een gevarieerd menu met mixedgrillpakket. Je krijgt er ook een gratis verrassing bovenop. Benieuwd? De zoetebekjes zullen happy zijn. 

Haal je liever nog eens je allerbeste kookkunsten boven? Snuister dan eens in onze recepten en ga aan de slag met een lekker stukje lam. Dat wordt weer smikkelen en smullen op Pasen. 

Wat organiseer jij op Pasen? Een uitgebreid paasontbijt, gezellige paasbrunch of culinair paasdiner? We zijn alvast benieuwd. 

Last minute nog iets vergeten? Bon'Ap Middelkerke en Bredene zijn open op Pasen.