BA_Paasdiner

Een knallend paasfeest? Dat bouw je zelf.  Maak er alvast een gezellig en geslaagd feest van, welke paasformule je ook kiest. Vrolijk Pasen!

Vier met paashapjes

Eens je de paaseierenzoektocht tot een goed einde hebt gebracht en je paasmandje uitpuilt van heel wat lekkers, is het tijd om over te schakelen op de paasapero. Versier je tafel uitbundig: met wat fleurige bloemen, kleurrijke servetjes en vrolijke paasdecoratie. Zet wat bubbels fris in de koelkast en serveer heel wat lekkere hapjes voor een leuk moment in de tuin. Soep in een glaasje, een warm kippenboutje, zuiderse bruschetta of lekkere scampi … Steek gerust de BBQ aan om jouw hapjes op te warmen en te voorzien van die heerlijke vuursmaak.

Organiseer een paasbrunch

Vlieg je er liefst onmiddellijk in en kan je niet wachten tot aan het aperomoment? Start jouw dag meteen met een feestelijke paasbrunch. Verwen jezelf en je tafelgenoten met een van onze makkelijke paasafhaalmenu’s. Voor jouw brunch raden we onze handige koude buffetten aan. Vul jouw brunchtafel gerust naar smaak verder aan: met croissants, afbakbroodjes, vers fruitsap, charcuterie, kaas, … Alles om er een onvergetelijk en origineel Pasen 2021 van te maken.

Serveer een piekfijn paasmenu

Misschien heb je wel zin om jouw gasten uit te nodigen voor een piekfijn paasdiner. Zorg er eerst en vooral voor dat je op je paasbest aan tafel verschijnt. Om jouw gasten en jezelf te vertroetelen met heerlijke paasverwennerij stellen we onze Paasbox voor. Je kunt kiezen uit een klassiek paasmenu met varkenshaasje of een gevarieerd menu met mixedgrillpakket. Je krijgt er ook een gratis verrassing bovenop. Benieuwd? Hier lees je er alvast alles over.

Haal je liever nog eens je allerbeste kookkunsten boven? Snuister dan eens in onze recepten en ga aan de slag met een lekker stukje lam of vis. Dat wordt weer smikkelen en smullen op Pasen.