bonap-wk-voetbal

Hang tricolore vlaggetjes uit, leer nog snel de Brabançonne uit het hoofd en buig je een laatste keer over je pronostiek, want straks is het zover: het WK Voetbal gaat van start en jij zoekt vast nog wat supportersvoer. Of het nu snel, uitgebreid of feestelijk moet zijn, Bon’Ap is er voor elk type supporter. Klaar om samen met Bon’Ap te supporteren? Come ooooon, Belgium!

bonap-wk-voetbal

Voor de echte voetbalgek: een snelle snack

Ben jij zo'n diehard voetbalfan die geen enkele match mist en al eens naar het scherm durft te schreeuwen? Dan is er voor jou onze pure comfortfood met snelle colli’s: klaar in een handomdraai en makkelijk uit het vuistje te eten. Zo plof je zonder zorgen in de zetel en mis je niets van de match. Hapjes, breugeltje, hamburger, pita, … Je vindt vast en zeker een snelle snack naar jouw smaak. Vrienden over de vloer? Onze colli’s zijn perfect klaar te maken voor grotere groepen. Gegarandeerd scoren!

Voor de voetbal-VIP: een makkelijk buffet

Mag het voor jou wat meer zijn? Beleef het voetbal met een vip-arrangement onder de vorm van een lekker buffet. We hebben heel wat buffetten waarmee je jezelf en je bezoekers in de watten legt. Van een koud visbuffet tot een gevarieerd broodjesbuffet. Wil je jouw gasten uitgebreid verwennen? Serveer onze verschillende buffetten, laat ze hun bord naar smaak vullen en installeer jullie gezellig voor de buis. Tijdens de rust kan nog wat bijgetankt worden. Vroeger mag uiteraard ook, maar op eigen risico.

Voor de voetbal-sympathisant: broodje uit het vuistje

Jij houdt van de voetbalsfeer, maar nog meer van je voetbalvrienden. Je nodigt met plezier al je maten en makkers uit en maakt je woonkamer supportersproof met groot scherm. Natuurlijk hoort daar ook de typische voetbalsnack bij: een braadworst of hamburger tussen een broodje. Met deze lekkere snack met Belgisch vlees kan jou avond straks niet mislukken. 

bonap-volauvent-vide

Voor de sfeerzoeker: echt Belgisch

Als de Belgen spelen op het WK tover je jezelf om tot trouwe supporter en zet je vol trots die tricolore pruik op. Je houdt van het sfeertje errond, nodigt vrienden uit en wil hen maar wat graag verwennen vooraleer de match begint. Natuurlijk doe je dat het liefst in thema en ga je voor echte Belgische klassiekers, zoals een portie stoofvlees of een vidé met vol-au-vent. Weinig voorbereidingstijd? Kies gerust voor onze kant-en-klare varianten. Even opwarmen in de microgolf en klaar. Vul aan met wat diepvriesfrietjes, een sausje, sla en tomaat en smullen maar!