Bon'Ap_Bredene

Vandaag, op woensdag 30 juni, opent de nieuwe Bon’Ap in Bredene zijn deuren. Daarmee staat de teller van aantal Bon’Ap-winkels op 34. De nieuwe Bon’Ap-winkel strijkt neer in het Bredene Shopping Center, naast kledingwinkel ZEB. Tijdens de eerste openingsweken kan je er genieten van mooie promo’s en leuke openingsacties.

Ruimere openingsuren

Deze maaltijdwinkel zal, net als Bon’Ap Middelkerke, een ander parcours volgen dan zijn medewinkels, omdat hij zal meedeinen op de seizoenen en deels mikt op vakantiegangers. ‘We zijn er in de eerste plaats voor de Bredenaars zelf’, vertelt Rik Roggeman, regiomanager van Bon’Ap Bredene. ‘Maar net als in Middelkerke mikken we ook hier op dagjestoeristen en kampeerders.' Bon’Ap Bredene ligt in de nabijheid van 4 campings. Ga je dus een dagje of meerdere dagen naar zee? Bon’Ap reist graag met je mee.

Om je extra goed te kunnen bedienen is de winkel tot en met 15 augustus ook open op zon- en feestdagen, van 9 tot 12.30 uur.

Sea you soon?

Omdat Bon’Ap zo’n sterke groei kent, blijven we op zoek naar extra verkooppersoneel. Ook het team in Bredene zoekt nog versterking. Bekijk onze vacatures en solliciteer via toptransfer.be.