BA_Bespaar_Promo

Vorige week vertelden we je hier het leuke nieuws dat onze XXL-voordeelfolder online en in de winkel te verkrijgen is. Je ontdekte zo hoe je bij Bon’Ap het ganse jaar door bespaart en leerde alvast kennismaken met 2 promo’s. We beloofden je daarnaast ook nog onze 4 andere interessante promo’s voor je uit de doeken te doen. Maak kennis met het BESPAAR-ABC van Bon’Ap.  

Het BESPAAR-ABC van Bon’Ap

Tweewekelijks vind je in jouw brievenbus onze gangbare promofolder terug. Daarin tref je telkens 6 voordeelacties waar jouw budget blij van wordt.  

De eerste twee, de A en de B, kreeg je van ons al cadeau in een vorige blogpost. Het gaat over onze ALTIJD VOORDEEL-promo's en BESTE KOOP-acties. Geheugensteuntje nodig? Klik hier.  

Welke promo’s hebben we verder nog te bieden?  

  • Bon: Bon’Ap en kortingsbonnen, dat hoort nu eenmaal samen. Voor interessante ronde prijzen haal jij heel wat lekkers in huis. Bekijk onze bonnen in de promofolder, scheur ze uit en hol ermee naar de winkel. 
  • Proefpromo’s: Koop 1 product en ontvang 1 product gratis, dat is het principe van een proefpromo. Het gaat telkens om een smakelijk duo waar je samen van geniet. Zo laten we je voordelig kennismaken met ons uitgebreid assortiment.  
  • Stuntpromo’s: Onze stuntpromo’s zijn onze scherpste prijspromoties. Je geniet tijdelijk van verlaagde prijzen op onze kwalitatieve toppers. Denk hierbij aan gehaktkipfiletworst, … Door jouw vers vlees bij Bon’Ap aan te kopen ben je steeds zeker van de laagste prijs.  
  • 2de aan halve prijs: Spot je de 2de halve prijs-acties in de schappen? Dan is er leuk nieuws. Bij aankoop van 2 schaaltjes van hetzelfde artikel krijg je maar liefst 50% korting op het 2de schaaltje charcuterie. De korting wordt automatisch verrekend aan de kassa. 

XXL-voordeelfolder

Heb je de XXL-voordeelfolder nog niet doorbladerd? Dan is het nu jouw moment. Je doorbladert ‘m hier.