“Wat leg ik nu weer op de barbecue?” Soms ontbreekt het je wel eens aan inspiratie om een lekkere BBQ te organiseren. Gelukkig weet Bon’Ap raad. Wij doen al de grootste voorbereidingen, het grillen laten we met plezier aan jou over. Maak kennis met onze 3 overheerlijke BBQ-menu's en geniet van een zorgeloos BBQ-moment.   

Zorgeloos barbecueën

Onze BBQ-menu's bevatten alles voor een lekkere barbecue. Bestel je bij ons een BBQ-menu dan krijg je een variatie BBQ-vlees met daarbovenop een rijkgevulde groenteschotel en een frisse aardappelsalade of krielaardappelen in de schil. Je leest het goed, jij hebt nauwelijks werk aan je BBQ en organiseert in no time een heus BBQ-festijn. Laat het schoonmaken, snijden en raspen maar aan ons over. Ook de aardappeltjes maken wij al voor je klaar. Wil je afsluiten met een lekker dessert? Ook dan heb je bij Bon’Ap een ruime keuze aan lekkere ijsjes, mousses en kleine gebakjes. En dat alles tegen een wel hele scherpe prijs.

BBQ-box: online betalen, snel afhalen

Mag het voor jou nog wat makkelijker zijn? Dan bestel je in 1, 2, 3 onze BBQ-box. Je kiest er uit een van onze vaste BBQ-menu's of stelt zelf je eigen BBQ-box samen. Daarna betaal je vlot online. Twee dagen later haal je je BBQ-box snel af in de winkel zonder te hoeven aanschuiven aan de kassa.

3 x BBQ-menu's

Ons gepassioneerd food-team stelde 3 complete BBQ-menu's voor je samen. Elke menu is samengesteld voor 4 personen. Als je met een grotere groep barbecuet, kan je uiteraard van kies en mix doen. Wil je zeker zijn van je BBQ-menu?  Dan raden we aan om op voorhand te bestellen. Naar welk menu gaat jouw voorkeur uit?

BA_BBQ_menu_Classic

Menu met barbecuepakket Classic

Hou je van de goeie klassiekers op de BBQ? Dan raden we je ons menu met barbecuepakket Classic aan. Dit menu bestaat uit:

  • 4 gemarineerde spareribs, 4 miniwittepensen en 4 gemarineerde gevogeltebrochettes met paprika
  • Aardappelsalade
  • 1 groentebuffet voor 4 personen met tomaat, komkommer, wortel-seldersalade, boontjes en slamix
BA_BBQ_menu_Royal

Menu met barbecuepakket Royal

Het menu met barbecuepakket Royal is er voor zij die graag peuzelen aan beentjes en knabbelen aan spiesjes. Dit menu bevat:

  • 4 grillbraadworsten, 4 x ½ gemarineerde sparerib, 4 gemarineerde varkensbrochettes met ajuin
  • Gekruide krielaardappelen in de schil
  • 1 groentebuffet voor 4 personen
BA_BBQ_menu_Special

Menu met barbecuepakket Special

Waren de bovenstaande menu’s geen spek voor jou bek? Dan is ons laatste menu met barbecuepakket Special zeker en vast iets voor jou.

  • 4 sneden gemarineerd spek, 4 voorgegaarde kippenonderbillen, 4 Provençaalse barbecueworsten
  • Gemarineerde krielaardappelen in de schil
  • 1 groentebuffet voor 4 personen

Benieuwd naar wat we deze zomer nog voor je in petto hebben? Surf naar de zomer van Bon’Ap, we kijken ernaar uit om al jouw tuinfeestjes te voorzien van de nodige glans en smaak.