bonap-met-bonap-aan-het-werk-sta-je-sterk

Aaaaah, september staat weer voor de deur. Met z’n allen pikken we de draad weer op: school, werk, hobby’s, … Maar daar komt ook weer wat september-stress bij kijken: hoe vul jij iedere dag jouw brooddoos of die van je kleine speelvogel? Laat je jouw kind warm eten op school of niet? Neem je ze mee om boodschappen? En wat tover je nu weer op dat weekmenu?

Bon'Ap helpt je alvast enkele knopen door te hakken met onderstaande tips.  

Relax, september staat voor de deur

Terug op tijd opstaan, werken, plannen, taxi spelen, koken, … Ja, de vakantie is bijna weer echt voorbij. Maar nee, daarom hoef je niet direct te stressen.

Ga ontspannen terug aan de slag en laat je leiden door Bon’Ap. Wij hebben heel wat oplossingen voor je bedacht zodat jij september met goeie moed verwelkomt. Met onze tips tackel jij die ochtend- én avondrush.  

Een vlotte start? Deze tips helpen je op weg

bonap-back-to-work-wokcolli

Snel, sneller, snelst

Wil je graag ‘s avonds nog zelf koken? Dan zijn er onze snelle en gezonde gerechten. Zo tover je onze wokcolli’s met panklare groenten in een handomdraai op tafel.

Snel, makkelijk én gezond. 

bonap-back-to-work-bereide-gerechten

Bereide gerechten

Wil je nog sneller koken? Dan zijn er onze bereide gerechten zoals stoofvlees, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, …

Vul aan met ambachtelijke puree en een schoteltje groentjes. Even in de microgolf en *piep-piep-piep* klaar!  

bonap-back-to-work-brood-dessert

Brood en dessert

Naast vlees en bereide gerechten, vind je bij ons ook nog brood, belegde broodjes, slaatjes, desserts, … . Ideaal om jouw brooddoos mee te vullen of jouw lunch in stijl af te sluiten.  

bonap-back-to-work-foodprepping

Mealprepping, voorbereiden in het weekend

Heb je in het weekend nog een uurtje vrij om te koken? Zet deze in voor jouw mealprep, ga aan de slag met ons gehakt en maak er spaghettisaus mee die je in jouw diepvries stopt. Zo heb je het op hele drukke dagen maar uit te halen en te ontdooien.