Idee voor jouw feestlunch: wrap- en broodjesbuffet

Broodjesbuffet

Hap na hap anders

Een kerstbrunch of -lunch gepland? Dan mag een verrassingsbroodje of -wrap alvast niet ontbreken. Dat valt bij iedereen in de smaak.  Wanneer je het wrap- en broodjesbuffet centraal op tafel zet, creëer je in no time dat gezellig samen-gevoel. Een verrassende eyecatcher tijdens de feestdagen. Bovendien is het origineel en heerlijk gevarieerd. Maak jouw feesttafel af met nog wat vers fruit, koffie, thee en eventueel een vers gekookt eitje hier en daar. Ook een lekker soepje is hier op zijn plaats. 

wrapbuffet

Uitgebreid buffetassortiment

Het wrap- en broodjesbuffet bestaat uit een assortiment van 20 belegde broodjes en 12 halve wraps. Liever een feestelijk buffet met alleen maar broodjes of enkel wraps? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Als het iets meer mag zijn, stellen wij ons broodjesbuffet Royal aan je voor. Deze broodjes zijn belegd met topproducten: grijzegarnaalsalade, preparé van de chef, Italiaanse zalm, gerookte zalm en salade van het huis met ham. We maken onze buffetten dagvers en op bestelling klaar. 

Tip: voorzie ongeveer 5 broodjes voor een volledige lunch en 3 broodjes voor een receptie. Van wraps voorzie je 5 stuks voor een volledige maaltijd en 2 stuks voor een receptie.