Onderaan elke nieuwsbrief staat een link om je gegevens te wijzigen. Klik op de link en volg de instructies. Let op, je zal twee keer moeten bevestigen dat je je gegevens wil wijzigen. Dat is een extra beveiliging zodat niemand anders aan jouw gegevens kan. Safety first uiteraard! 

Als je je uitschrijft uit de nieuwsbrief, blijven je gegevens bewaard in ons systeem. Schrijf je je opnieuw in? Dan wordt je profiel opnieuw geactiveerd. Als je je gegevens volledig wil laten verwijderen, neem je contact met ons op via het contactformulier. Steeds tot jouw dienst.