Zuiders gevuld varkenshaasje

4 personen
Ingrediënten
Varkenshaasje
1 stuk
Halfgedroogde tomaten
8 stuks
Gerijpte Italiaanse kaas
100 g
Olijven
50 g
Pijnboompitten
2 el
Verse basilicum
1 handje
Peper en zout
Naar smaak
Olijfolie
1 el
Zigeunersaus
400 ml
Snijd het varkenshaasje open (vlinderen) en vul met fijngehakte zongedroogde tomaten, Italiaanse kaas, olijven, pijnboompitten en verse basilicum. Kruid royaal met peper en zout.
Rol het haasje stevig op en bind vast met keukentouw.
Gaar het haasje op de BBQ tot het mooi goudbruin en volledig gaar is. Laat 5 min. rusten voor je het aansnijdt.
Snijd het haasje in plakjes en serveer met de zigeunersaus voor extra pit. Lekker met pasta pesto erbij!
Producten