4 personen

Reisje Toscane? Zo geregeld met dit zuiders gevuld varkenshaasje. De combinatie van zongedroogde tomaten, Italiaanse kaas, olijven én basilicum maken van jouw varkenshaasje een smaakbom, heerlijk om van te smullen op een zwoele BBQ-avond.

Ingrediënten
Varkenshaasje
1 stuk
Halfgedroogde tomaten
8 stuks
Gerijpte Italiaanse kaas
100 g
Olijven
50 g
Pijnboompitten
2 el
Verse basilicum
1 handje
Peper en zout
Naar smaak
Olijfolie
1 el
Zigeunersaus
400 ml
Snijd het varkenshaasje open (vlinderen) en vul met fijngehakte zongedroogde tomaten, Italiaanse kaas, olijven, pijnboompitten en verse basilicum. Kruid royaal met peper en zout.
Rol het haasje stevig op en bind vast met keukentouw.
Gaar het haasje op de BBQ tot het mooi goudbruin en volledig gaar is. Laat 5 min. rusten voor je het aansnijdt.
Snijd het haasje in plakjes en serveer met de zigeunersaus voor extra pit. Lekker met pasta pesto erbij!
Producten
Varkenshaasje

Geen allergenen

  • vacuüm verpakt
  • 550 G/PAK
  • min. -18°C

€ 11.59/kg

Varkenshaasje

geen allergenen

  • Vanaf 1 kg: € 11.99/kg

€ 12.99/kg

Gerijpte Italiaanse kaas

Ei, Melk

  • 500 G/ZAK

€ 9.59/zak

Olijven met look

Geen allergenen

  • 150 G/ST

€ 2.69/stuk

Zigeunersaus

paprikareepjes, tomaat, champignon, augurk, zilveruitjes, kruiden, specerijen

Soja, Selderij

Zigeunersaus

paprikareepjes, tomaat, champignon, augurk, zilver...

  • 375 G/POT

€ 3.69/pot

Pastasalade met pesto

farfalle, pesto, rucola, gerijpte Italiaanse kaas, zongedroogde tomaat, yoghurtdressing

Gluten (tarwe), Ei, Melk

Pastasalade met pesto

farfalle, pesto, rucola, gerijpte Italiaanse kaas,...

  • 450 G/ST

€ 6.21/stuk

Inspiratie & tips