ba-zuiders-assortiment

Haal de zon op je bord

Voor het ultieme vakantiegevoel, gaan wij Belgen graag naar het zuiden. Zon, zee, strand, … en die heerlijke, zuiderse keuken uiteraard. Zonnig nieuws, want voortaan haal je dat vakantiegevoel gewoon zo in huis met onze waaier aan mediterrane gerechten.  

Heb je het gehad met de winterdip? Ga op culinaire trip en laat je verleiden tot een smaakvolle pasta, pizza of paella. Deze zijn simpel, snel en makkelijk. Zo heb jij straks weer in 1-2-3 iets heerlijks op tafel getoverd. En dat met een klein beetje hulp van Bon’Ap. Buon appetito!  

ba-zuiders-pasta

Het lekkerste uit de zuiderse keuken

Onze medewerkers bereiden dagelijks de lekkerste maaltijden vers voor je klaar. Je kiest uit pasta’s met vis, paella met vlees, pizza’s met groenten, … Dat is de mediterrane keuken op z’n best! Wat wordt jouw favoriet?  

ba-pasta-napolitane-zuiders

Makkelijk pastagerecht

Pasta napolitane

De zuiderse keuken doet ons wegdromen naar zonnige, zorgeloze vakantiedagen. Logisch dus dat we al eens graag dit stukje van de wereld op ons bord toveren. Met pasta is dat in een vingerknip gebeurd. Pasta is niet alleen lekker, het is vooral lekker makkelijk. Onze eigen versie van de pasta napolitane is een echte aanrader.  

Op zoek naar nog meer zuiderse gerechten?  

Die vind je op onze receptenpagina.