Griekse mezzeplank met lam

4 personen
Ingrediënten
Gemarineerde lamsrumsteak
500 g
Kippenbrazades
4 stuks
Griekse salade
400 g
Witte kool op Griekse wijze
300 g
Halloumi (in plakken)
200 g
Mix van olijven
100 g
Feta
150 g
Watermeloen (optioneel)
½ stuk
Pitabroodjes of platbrood
4 à 6 stuks
Komkommersalade
250 g
Kerstomaten
200 g
Verse kruiden: munt
Voor afwerking
Gril de lamsrumsteak saignant of gaar, en snijd in plakjes. Gril ook de kippenbrazades tot ze mooi gaar zijn.
Snijd de halloumi in plakken en gril tot je mooie goudbruine streepjes ziet.
Snijd de pitabroodjes in stukken of spiesjes en gril kort voor extra smaak. Snijd eventueel ook watermeloen in blokjes of spiesjes.
Leg alles mooi op een grote plank: het vlees, de halloumi, de verschillende salades, olijven, feta, tomaatjes, komkommer en brood. Werk af met verse munt en eventueel wat extra partjes watermeloen.
Producten