Lentefolder

Eindelijk mogen we terug naar buiten! Ben jij klaar om de lente smaakvol te vieren? Ga buiten eten, geniet van een originele picknick en als het weer het toelaat, steek je uiteraard die barbecue in gang. Laat die wraps, aperitiefhapjes en ribbetjes maar komen.  

 

Een lente vol nieuwe avonturen

Beleef dit seizoen avonturen om van te likkebaarden. Een fluitje van een cent met ons uitgebreid en smaakvol lente-assortiment. Voor elk moment hebben wij wel iets lekkers in de aanbieding. 

buiten picknicken

Klaar om terug volop te genieten van de zon? Met ons uitgebreid picknickassortiment is het heerlijk buiten lunchen: van salades over wraps tot koude schotels. Picknicken was nog nooit zo leuk.  

samen met hapjes

Niets gezelliger dan samen te genieten van een koud of warm hapje. Slurp van een van onze seizoenssoepjes zoals aspergesoep of kluif aan onze kippenboutjes. Hapjes à volonté!  

bbq kriebels

Kriebelt het om te BBQ’en? Met onze BBQ-pakketten en -menu's is dat zo geregeld. Liever zelf kiezen? Dan is er ons uitgebreid assortiment BBQ-vlees met bijgerechten.

Lentemenu's

Lang leve onze lentemenu’s, want stressen is voortaan verleden tijd. Wij stelden enkele makkelijke menu’s voor je samen, jij kiest jouw favoriet eruit en gaat er mee aan de slag. 

menu côte à l'os

Op zoek naar een kant-en-klaar BBQ-menu? Kies voor ons menu côte à l’os. Het is een compleet BBQ-menu met aperohapjes, een heerlijk stuk côte à l’os, groentebuffet, krielaardappelen en 2 sauzen.  

menu met mixedgrillpakket

Bestel je een menu met mixedgrillpakket, dan krijg je een samengestelde menu met aardappelsalade, groentebuffet en een variatie aan BBQ-vleesjes. Ook makkelijk op de grillplaat te bereiden.  

lunchbox

Onze handige lunchbox is de perfecte maaltijd tijdens een leuke picknick, lekkere weekenddate of snelle lunch. Je bestelt en betaalt online. Daarna haal je vlot af in de winkel. 
 

Een lente vol inspiratie

Aan ideeën heb je nooit genoeg. Volg ons op Facebook, check onze lenterecepten en lees onze boeiende blogs. Zo weet je een gans seizoen wat te doen. 

lenterecepten

Lekkere lenterecepten: van asperges tot zalm, we gaan aan de slag met heel wat lekkers dat dit seizoen ons biedt.   

lente blogs

Laat je inspireren door onze lenteblogs en ontdek wat Bon’Ap je dit seizoen te bieden heeft.  
 

blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van promo’s, recepten en leuk Bon’Ap-nieuws? Volg ons op Facebook.  
 

koeltas

Hou jouw lunch lekker koel in onze handige koeltas!