Klaar voor jouw toptransfer?

Kom ons topteam versterken bij Bon’Ap. Een passie voor voeding is een must, maar ook klantgerichtheid en teamwork typeren Bon'Ap-medewerkers. Ontdek hier wat we jou te bieden hebben. Want een job op maat, dat smaakt. Bekijk alle vacatures.

Medewerker traiteurafdeling

Medewerker traiteurafdeling

Salades en dagschotels bereiden, broodjes beleggen, kassawerk doen of klanten helpen en adviseren: een winkelbediende traiteurafdeling is een echte duizendpoot.

vacatures gerant

Gerant

Een gerant is een manusje-van-alles: hij of zij coacht het team, beheert de winkel en helpt ook mee met bereidingen of het bedienen van klanten! Een serieus takenpakket met veel afwisseling en verantwoordelijkheid

vacatures chef-beenhouwer

Chef-Beenhouwer

Een chef-beenhouwer is een rasechte vakman of -vrouw. Vlees verwerken, zorgen voor een volle toonbank, klanten adviseren en tegelijk de medewerkers in het atelier aansturen: hij of zij kan het allemaal.

vacature district manager

Regiomanager

Een district manager leidt enkele winkels binnen een bepaalde regio. Het verkoops- en personeelsbeleid vertalen naar de dagelijkse praktijk, medewerkers coachen en administratieve taken afhandelen: het hoort er allemaal bij. Als tussenschakel komt een district manager wekelijks langs op de hoofdzetel waar de ondersteunende diensten gevestigd zijn.

Recente vacatures

Bon'Ap

Winkelbediende traiteurafdeling Bon'Ap Sint-Truiden

Mobiele Provincie Limburg
Tiensesteenweg 165, 3800 Sint-Truiden

Bon'Ap

Gerant Bon'Ap Heist-op-den-Berg

Provincie Antwerpen
Mechelsesteenweg 20, 2220 Heist-op-den-Berg

Bon'Ap

Chef-beenhouwer Bon'Ap Mechelen

Provincie Antwerpen
Antwerpsesteenweg 40, 2800 Mechelen

Bon'Ap

Assistent Chef-beenhouwer Bon'Ap Mechelen

Provincie Antwerpen
Antwerpsesteenweg 40, 2800 Mechelen