2 personen

Lekkers op de paastafel? Een eitje met dit stappenplan. Schuif alles in de oven en geniet van een zorgeloos paasmenu. Nog een handige tip: haal de groenten en het vlees eerst uit de oven en serveer ze. De aardappelen kunnen dan nog 3 minuten gratineren voor een lekker korstje! 

Ingrediënten
Paasmenu met varkenshaasje
1 stuk
Vrolijk Pasen!
Schenk de glazen vol en zet de hapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Verwarm de visgratins 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Voor het hoofdgerecht kan alles samen in de oven. Zet het schaaltje met gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens ook 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Schuif eveneens de aardappelgratin 25 min. in de voorverwarmde oven van 150 °C. Klaar!
Producten
Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolognaise-vulling, 19% ham- en kaasvulling

Gluten (tarwe), Ei, Soja, Melk, Selderij, Mosterd

Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolog...

  • 12 ST/PAK

€ 7.29/pak

Gebakken varkenshaasje in archiducsaus

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij, Mosterd

  • ±300 g per persoon
  • 600 G/ST

€ 11.81/stuk

Aardappelgratin

Ei, Melk

  • ±250 g per persoon
  • 500 G/ST

€ 3.60/stuk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkoolroosjes, kaassaus, gestoofde boontjes met ajuin, gestoofd witloof

Gluten (tarwe), Melk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkool...

  • 2 PP/SH

€ 7.98/schotel

Inspiratie & tips