60 minuten
2 personen

Geniet je binnenkort van een menu met varkenshaasje? Dan ben je hier aan het juiste adres voor de bereidingswijze. We gaan samen aan de slag.

Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Visgratins
2 stuks
Gebakken varkenshaasje in archiducsaus
700 g
Ovengroenteschotel
1 schaal
Aardappelgratin
500 g
Toasten maar! Schenk de glazen vol en zet de hapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180°C.
Verwarm de visgratins 15 min. in een voorverwarmde oven van 200°C.
Voor het hoofdgerecht kan alles samen in de oven. Zet het schaaltje met de gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150°C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens ook 25 min. in een voorverwarmde oven van 150°C.
Ook de aardappelgratin kan 25 min. in een voorverwarmde oven van 150°C.
Wens je jouw aardappelgratin met een lekker gegratineerd korstje? Zet het schoteltje nog 3 min. onder de gril. Ondertussen dresseer je het vlees en de groenten al op de borden. Klaar!
Schuif je met meer dan 2 aan tafel? Serveer niet alles tegelijk. Hou een deel warm in de oven op 80°C voor de tweede opschepronde.
Producten
Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolognaise-vulling, 19% ham- en kaasvulling

Gluten (tarwe), Ei, Soja, Melk, Selderij, Mosterd

Aperitiefhapjes (12 stuks/schaaltje)

39% bladerdeeg, 20% vol-au-vent-vulling, 19% bolog...

  • 12 ST/PAK
  • min. -18°C

€ 6.29/pak

Gebakken varkenshaasje in archiducsaus

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij, Mosterd

  • ±350 g per persoon
  • 700 G/ST

€ 11.47/stuk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkoolroosjes, kaassaus, gestoofde boontjes met ajuin, gestoofd witloof

Gluten (tarwe), Melk

Ovengroenteschotel

gestoofde worteltjes met ajuin, gegaarde bloemkool...

  • 2 PP/SH

€ 6.98/schotel

Aardappelgratin

Ei, Melk

  • ±250 g per persoon
  • 500 G/ST

€ 3.60/stuk

Inspiratie & tips