Menu met varkenshaasje
60 minuten
2 personen
Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Visgratins
2 stuks
Gebakken varkenshaasje in archiducsaus
700 g
Ovengroenteschotel
1 schaal
Aardappelgratin
500 g
Toasten maar! Schenk de glazen vol en zet de hapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180°C.
Verwarm de visgratins 15 min. in een voorverwarmde oven van 200°C.
Voor het hoofdgerecht kan alles samen in de oven. Zet het schaaltje met de gebakken varkenshaasje in archiducsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150°C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens ook 25 min. in een voorverwarmde oven van 150°C.
Ook de aardappelgratin kan 25 min. in een voorverwarmde oven van 150°C.
Wens je jouw aardappelgratin met een lekker gegratineerd korstje? Zet het schoteltje nog 3 min. onder de gril. Ondertussen dresseer je het vlees en de groenten al op de borden. Klaar!
Schuif je met meer dan 2 aan tafel? Serveer niet alles tegelijk. Hou een deel warm in de oven op 80°C voor de tweede opschepronde.
Producten