2 personen

Is jouw voorkeur gevallen op onze heerlijk menu met teppanyaki? Dan geven we je graag wat bereidingstips mee, want met dit menu heb je geen 2, geen 3, maar een 4 gangenmenu. Nog meer om samen van te genieten. 

Ingrediënten
Carpaccioschotel
2 schotels
Teppanyaki-vlees-visschotel
1 schotel
Gemarineerde noedels
200 g
Schotel met grillgroenten
1 schotel
Start je avond met een chique carpaccioschotel als voorgerecht. Dat zijn heerlijke fijne sneetjes rundercarpaccio gegarneerd met rucola, gerijpte Italiaanse kaas, pijnboompitten en balsamicodressing.
Zet daarna de teppanyaki-vlees-visschotel op de feesttafel samen met de grillgroenten en gemarineerde noedels.
Maak van dit gerecht een heus 3 gangenmenu
Bak eerst de scampi's en meng de noedels erbij. Een heerlijke combo!
Vervolgens bak je de zalm met wat ajuin en paprika van de schotel met grillgroenten.
Combineer daarna stukjes vlees naar keuze met de krielaardappelen en overige grillgroenten.
Zo smult iedereen: je bakt volledig op je eigen tempo en volgens de gewenste cuisson.
Producten
Carpaccioschotel

rund, rucola, gerijpte Italiaanse kaas, olijfolie, balsamico, pijnboompitten, zongedroogde tomaat

Ei, Melk

Carpaccioschotel

rund, rucola, gerijpte Italiaanse kaas, olijfolie,...

  • 144 G/ST

€ 5.89/stuk

Teppanyaki-vlees-visschotel

kipfilets, rumsteak, varkenshaasjes, varkensreepjes, kippenreepjes, scampi, zalm

Vis, Schaaldieren

Teppanyaki-vlees-visschotel

kipfilets, rumsteak, varkenshaasjes, varkensreepje...

  • per 2 personen
  • 720 G/SH

€ 17.90/schotel

Gemarineerde noedels

Gluten (tarwe), Ei

  • 400 G/ST

€ 2.88/stuk

Inspiratie & tips