Menu met kalkoenfilet
45 minuten
2 personen
Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Scampigratins diabolique
2 stuks
Gebakken kalkoenfilet in groenteroomsaus
700 g
Ambachtelijke aardappelkroketten
12 stuks
Ovengroenteschotel
1 schaal
Start met een gezellig aperomoment. Schenk de glazen vol en zet de aperitiefhapjes voor 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Neem plaats aan tafel. Terwijl iemand de wijn inschenkt zet de ander de scampigratins diabolique voor 5 min. in een oven van 200 °C.
Als je de scampigratins uit de oven neemt, kunnen de kalkoenfilet en ovengroenteschotel samen in de oven: Kalkoenfilet in groenteroomsaus: zet het schaaltje 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Ovengroenteschotel: dek de ovenschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen.
Zet ze vervolgens 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Zet ze vervolgens 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Open de verpakking van de ambachtelijke aardappelkroketten een halfuur op voorhand: opgedroogd worden ze krokanter en barsten ze niet in de friteuse. Vul het frituurmandje met 1 laagje kroketten per keer tot ze goudbruin kleuren (± 4 min. op 180 °C). Smakelijk!
Producten