BA_Nieuwjaar_Buffetten

Geen groep dansende vrienden op oudejaarsavond, ook geen nieuwjaarsbrieven bij oma en opa de dag erna. We laten het echter niet aan ons hart komen. Waaaant, we genieten volop van een gezellig samenzijn in eigen bubbel mét knuffelcontact. En gelukkig zijn cadeautjes, kerstliedjes en lekker eten wel toegelaten! Met dat laatste kunnen wij jou nog steeds helpen. Klaar voor een laatste shotje eindejaarsinspiratie?

Kant-en-klare koude schotels

De traditionele kater op Nieuwjaar ga je misschien niet missen. Die ouderwetse zilverkleurige schotel vol lekkers van je oma hoogstwaarschijnlijk wel. Die schotel is altijd heerlijk gevuld met opgevulde eitjes, hamrolletjes met asperges, zalm, tomaat-garnaal, … Komt het water je al in de mond? Voor de sfeer zorg je zelf en het lekkers kan je makkelijk bestellen. Onze koude buffetten of koude visschotels bestel je nog snel telefonisch om op 31/12 ultravers af te halen. Oef, er zijn nog zekerheden in het leven. 

Naast de koude schotels kan je jouw nieuwjaarsmenu ook nog aanvullen met een groentebuffet en koude aardappelsalade. Nog wat (afbak)broodjes erbij en jouw feesttafel is opnieuw goed gevuld. Nu ben je klaar om dat nieuwe jaar klinkend in te zetten. Santé! Overtuigender dan ooit: op een goede gezondheid.

Bestel telefonisch bij jouw winkelpunt voor afhaling op  31/12/2020.