TestdagVoorKerstdag_Teppanyaki

Klopt, we weten niet hoe we de feestdagen dit jaar zullen vieren. Maar dát we kerst zullen vieren, staat als een paal boven water. Daarom organiseren wij met volle overgave onze tweede testdag voor kerstdag. Zet alvast jouw steengrill in het midden van de tafel, want in de hoofdrol deze keer: teppanyaki.

Kerstactie met gratis chefmes

Speciaal voor de feestdagen stelden we dit jaar een volledig feestgerecht met teppanyaki samen. Dankzij dit nieuw feestgerecht ben je 100% zeker dat er niets ontbreekt op jouw feesttafel. Van vlees over groentjes tot patatjes, wij hebben echt aan alles gedacht. Probeer het gerust eerst even uit tijdens een gezellige datenight. Je ontvangt er zelfs een gratis chefmes bovenop. Ons kerstcadeautje voor jou!

Chefmes Professional Bon’Ap

De stukjes vlees en vis voor op de teppanyaki sneden wij voor jou al in stukjes. Toch is ons Bon’Ap-chefmes onmisbaar in je keuken. Wat dit mes zo bijzonder maakt? Het hoogwaardig stalen lemmet en zijn comfortabel handvat in imitatiehout. Het ligt daardoor zalig in de hand en garandeert de beste hygiëne. Voortaan snijd je groenten met het grootste gemak brunoise. De heerlijke filets tover je zo om in fijne plakjes. Kookplezier verzekerd op elk moment van het jaar.

Afsluiten in stijl

Wist je dat je in onze diepvriezen ook een uitgebreid gamma desserts vindt? Afsluiten doe je zo in stijl en met smaak. Verras jouw tafelgenoten met een uitgebreid dessertbord: tiramisumousse, chocolademousse, cappuccinomousse, … Haal de mousses enkele uren voor gebruik uit de diepvries en bewaar nog even in de koelkast alvorens à point te serveren. Vul aan met ijsjes, mini-eclairs en slagroomsoezen en je hebt straks een dessertbuffet om duimen en vingers bij af te likken.

Bovengenoemde actie is geldig van 20/11 t.e.m. 26/11/2020 of zolang de voorraad strekt.