BA_FijneFeestdagen

Wat een jaar! Wat een topklanten. Graag willen we je bedanken om van 2020 toch een goed jaar te maken. Jij deed je best om de maatregelen op te volgen, de afstand te respecteren en geduldig te zijn. Ook wij gaven steeds het beste van onszelf.

Het jaaroverzicht van Bon'Ap

Zo bleven we inzetten op een kwalitatief en uitgebreid assortiment. We lanceerden vorig jaar bijvoorbeeld maar liefst 30 nieuwe producten in onze winkels. Je proefde misschien al onze nieuwe lunchsalades, wraps, voorgegaarde asperges, … Daarnaast breidden we ons dessertenassortiment en to go-assortiment uit met cheesecake, chocoladetaart, colli breugeltje en de burger to go. 

In 2020 openden we ook 3 nieuwe maaltijdwinkels in Lebbeke, Zelzate en Deinze. Daarmee staat het totaal aantal winkels nu op 31. We verbouwden ook de Bon’Ap in Dendermonde waardoor we onze klanten er vandaag kunnen verwelkomen in een moderner kader. 

We zijn ook trots dat we jou sinds dit jaar op deze vernieuwde website mochten ontvangen. Jullie ontdekten massaal ons nieuw bestelplatform Click&Collect. Ook onze nieuwe lunchbox en feestbox vielen bij jullie in de smaak. Daarom, een oprechte dankjewel om telkens opnieuw voor Bon’Ap te kiezen

We wensen jullie fijne feestdagen en een goede gezondheid toe. Op naar 2021!