BA_Feestbox_ZorgeloosKerstmenu

We gaven je al heel wat kerstinspiratie, maar breek je toch nog steeds je hoofd over wat je tijdens het feestdis zal serveren? Dan hebben wij meer. En nieuw, nieuwer, nieuwst. Zo ontwikkelden we dit jaar voor het eerst een handige feestbox: de heerlijkste maaltijdbox voor geslaagde feestdagen. Klinkt als (kerst)muziek in de oren? En dan weet je nog niet alles.

Maaltijdbox voor de feestdagen

Onze feestboxen bestaan uit een compleet feestmenu met apero, voorgerecht en hoofdgerecht. Wij stelden ze zorgvuldig voor je samen met de beste ingrediënten. Het concept is eenvoudig. Op www.bonapbox.be kies je uit twee verschillende feestboxen: eentje met varkenshaasje of met kalkoenfilet. Daarna betaal je veilig  online en kies je een beschikbaar afhaalmoment. Op dat moment haal je jouw feestbox af in het door jouw gekozen winkelpunt. Urenlang wachten aan de kassa hoort er (hoera!) niet meer bij. Benieuwd naar de samenstelling van onze twee feestmenu’s zonder zorgen?

Op het feestmenu

Kies je voor het feestmenu met varkenshaasje, dan ontvangen jouw tafelgenoten eerst enkele aperitiefhapjes uit de oven en daarna een visgratin als voorgerecht. Het hoofdgerecht bestaat uit varkenshaasje in archiducsaus, een ovengroenteschotel en heerlijke aardappelgratin. 

Liever het feestmenu met kalkoenfilet in jouw box? Als hapje serveer je ook hier aperitiefhapjes uit de oven. Het voorgerecht is een verse zalm-preischotel. Nadien volgt het feestelijk hoofdgerecht: kalkoenfilet in groenteroomsaus, een ovengroenteschotel en ambachtelijke aardappelkroketten. 

Al deze kant-en-klare gerechten maak je makkelijk klaar in de oven. Terwijl jij gezellig aperitieft met jouw gezinsleden, doet de oven het werk voor jou. In een mum van tijd tover je een heerlijk kerstmenu op tafel. We steken er alvast een kaartje bij met de nodige aanwijzingen. Weg kerststress.

 

Feestbox met gratis dessert

Bij Bon'Ap houden we ervan om cadeautjes uit te delen. En al zeker tijdens de eindejaarsperiode. Bestel je jouw feestbox vanaf 02/12 en haal je af tussen 04/12 en 31/12, dan ontvang je er een gratis dessert bovenop. Zo wordt jouw feestmenu nog completer voor nog meer feestplezier!

We zijn benieuwd hoe jij kerst dit jaar viert met onze producten. Deel jouw kerstmoment met @bonap_be en wie weet, verschijnt jouw foto wel in onze Instagram Stories.