promo's_september

September overleven? Een eitje met de tips en producten van Bon’Ap. Vorige keer vertelden we je al dat je het in september best makkelijk houdt met snelle gerechten. Vandaag verklappen we je graag onze tweede septembertip. En die heeft veel te maken met jouw portemonnee. Ontdek hier hoe je bespaart met Bon’Ap. 

Hou het voordelig

September is niet alleen een drukke maand, maar ook een dure maand. Iedere bespaartip is dan ook meer dan welkom. Wist je dat er op onze charcuterie bijvoorbeeld altijd een interessante promo loopt?  De ‘2de voor halve prijs’. Ontdek hier de deelnemende producten en kies jouw favoriete beleg eruit. Zo wordt boterhammen smeren pas echt leuk en voordelig.

 

Profiteer van prettige promo’s

Bij Bon’Ap zorgen we op tal van manieren voor jouw portemonnee. Zo hebben we in onze folder telkens heel wat interessante promo’s lopen. Nieuwsgierig naar de promo’s van dit moment? Surf even naar onze folderpagina, doorblader de folder en laat je inspireren. Jouw maandbudget zal je opnieuw dankbaar zijn. En je kleine kiddo’s nog meer. Want dat betekent extra centen voor die hippe boekentas of dat nieuw paar schoenen. Zeiden we je al dat promo’s fun zijn? 

 

Nog meer bespaartips

En we hebben nog meer. Zo geniet je bij Bon’Ap van interessante voordeelpakketten, voordelige diepvriesproducten en boeiende weekpromo’s. Die laatste geven je vast wat inspiratie om jouw weekmenu bij elkaar te sprokkelen.  

Benieuwd naar volgende week? Dan hebben we nog 1 tip voor je in de aanbieding. Zo overleef jij makkelijk september. En de rest van het jaar natuurlijk ook!